Jak by to powiedzieli polscy batmani " KUPUJEM DROŻSZE BO DŁUŻEJ JEŹDZIĆ MOŻNA NIMI ! " Ta kurwa RR za 600 czy 700 tysięcy. A niech skurwysyny KIA czy jakąś Toyote kupią nawet z salonu za 70,80 tysięcy. Na chuj im takie auta ? Za ten samochód kurwa wybudowali by plebanie w marmurach. No ale oni sa schorowani oczywiscie pewnie Jezus Chrystus święci samochody które kosztują 500 tysięcy wzwyż bo co jest powodem tego, że MUSZĄ nimi jeździć ? Parafianie niektórzy kurwa gruz wpierdalają bo bieda jest (mówie o całym świecie) a te chuje za grosz sumienia nie mają żeby takim ludziom pomóc.
Ja do kościoła osobiście nie chodzi a u spowiedzi byłem ostatni raz w podstawówce dlaczego ? Jak byłem z mamą na plebani po jakieś papiery (mama miała być chrzestną) słyszeliśmy rozmowę księży którzy przy winie i obiadku cisneli polew z ludzi którzy się spowiadają bez skrupułów nakurwiali nazwiskami kto był co mówił albo kto ile na tace sypał. Tego dnia powiedziałem PIERDOLE ten kościół i batmanów.
Amen i chuj im wszystkim w dupe oraz dla proboszcza który stacjonował kilka lat temu w mojej miejscowości i co weekend był widziany przez ludzi w pobliskim burdelu