bij balony, bo czerwone!
biały angol zabojad czy szkop (o podobnej do twojej mentalnosci) uwaza ciebie (i mnie również) za takiej samej klasy odpad genetyczny co banderowiec - którego zresztą ty również masz za gówno chociaż jest biały - wiec to o czym ty tu pierdolisz (biała rasa) swiadczy wprost ze ktoś ci zaszczepił do łba anachroniczne brednie które kopiujesz a których nawet nie raczyłeś zweryfikować pod kontem sensownosci
Poza tym kazdy normalny i cywilizowany człowiek dostrzeże wieksze zagrożenie w grupie tępych ortalionowych durni którzy w imie 'troski o ojczyzne' rozpiżają miasto i napierdalają kamieniami rodaków niż w konkurencyjnej grupie złożonej z pedałów lesb i libertynów wszelkiej masci - bo o ile pedały mogą co najwyżej zbulwersować jakieś skrajnie konserwatywne pizdy (innych realnych zagrożen społecznych naukowo nie stwierdzono) - to te bezmózgie buce mogą faktycznie połamać szkity/ryj praktycznie za frico
Najogólniej rzecz ujmując twierdzisz żę demonstrujący w spokojny sposób ludzie są ideologicznie grozniejsi od ludzi którzy im tego demonstrowania 'odmawiają' za pomocą bluzgów i kamieni
Każdy normalny człowiek widzi zagrożenie i w ortalionowym durniu i w ahmedzie który chadza z nożem do kebabów i w tęczowym biedroniu który chce uczyć 11letnie dzieci obsługi prezerwatyw.
Jeśli nie potrafisz pojąć związków przyczynowo skutkowych to serio masz problem.
Wspierasz tęczowych to wspierasz multikulti, gender i antykulture. Dasz im palec to będą chcieli ręke...
A zresztą szkoda pisać.
Rozumiem że nie słyszałeś o spokojnych marszach narodowców atakowanych, blokowanych przez lewice, antife, kodziarstwo, obywateli RP??
Każdy terror jest niemiły, chujowy i opresyjny dla przeciętnego kowalskiego. Czy będzie to obecnie dominujący terror lewicowy czy niby odradzający się brunatny.
Problem w tym że media w 96% to propaganda lewicowa i co za tym idzie dla mediów terror lewicowy nie istnieje (w końcu jest to tolerancja i walka z rasizmem, ksenofobią...) a ruchy prawicowe są wyolbrzymiane do rangi prawdziwego zagrożenia (wierutna bzdura).
no własnie nie bardzo - jedyne co mi sie obiło o uszy...
Nie widzę na naszych ulicach lewicowego terroru
No i generalnie tu dyskusja powinna się zakończyć.
bo obiektywnie rzecz biorąc kazdy z nas ma jakąś swoją bankę ideologiczną - moja odróznia sie od Twojej tym że potrafię ją uargumentować logicznie (jw.) -