zincum napisał/a:
Ty, ale za to chyba warny lecą? Nie ty mi będziesz mówił gimbusie, co ma mi się podobać. Skoro tobie się podoba spierdolina dla hamburgerów - to się ciesz. Ja tylko zadałem pytanie, na które w tym swoim zjebanym wywodzie nie odpowiedziałeś. A chrumkasz jak dzik w ziemniakach.
Bezpodstawnie od samego początku obrażasz tutaj wszystkich i wszystko. Do normalnych ludzi tak nie piszę.
Jesteś debil, a 39 lat to masz jak sobie w profilu ustawisz co najwyżej. Naucz się czytać ze zrozumieniem, zanim zaczniesz pisać komentarze na tym portalu, bo widocznie nie jest on dla ciebie. Ten twój opis, to chyba ciebie się tyczy głównie stary wyjadaczu z 2013 roku. Nie obchodzi mnie to co ci się podoba a co nie. Jesteś tłukiem do potęgi, skoro napisałem to w poprzednim poście, a ty do tego nadal nie doszedłeś. Do tego na dodatek sam obrażasz ludzi, którzy oglądają ten serial. I jeszcze mnie tu warnem straszysz, a sam masz już 3. To już nawet ciężko hipokryzją nazwać.
Jakby tego było mało, to jeździsz po tym serialu pomimo, że nie potrafisz obejrzeć kilku odcinków. Co ty masz w głowie ? Chyba tego chomika co napędza serwery na sadolu. 0 argumentów nadal. I te twoje niesamowite, mające obrazić porównania. Im młodszy jesteś tym lepiej dla ciebie, naprawdę. Dlatego może lepiej odmłódź się za pomocą klawiatury. I nie odpisze nic więcej bo szkoda mi na ciebie czasu.