serii książek nie czytałem, z prostego powodu, że nie przepadam za światem fantasy i tyle.
co do serialu, to powiem, że ssie pałę, mam bekę z Dupebólowców broniących tej telewizyjnej sraki nie macie co pisać, żebym się pierdolił, albo mnie wyzywać, bo nie jestem w stanie opisać jak bardzo mam w dupie wasze opinie.
Trzy podstawowe fakty.
1. To jest forum dyskusyjne. Pod daną wstawką wymieniamy poglądy. Twierdząc, że masz w dupie opinie innych nie tylko dyskusji nie ułatwiasz, ale wręcz się z niej wykluczasz. Po co zatem komentujesz tutaj cokolwiek?
2. Skoro nie lubisz fantastyki to nie powinna cię ona zajmować. Mądry człowiek przyjmuje do wiadomości, że istnieją różne dziedziny sztuki, rozrywki itp i nie wypowiada się w tematach które go zwyczajnie nie dotyczą. A jeśli już zabiera głos to w sposób wyważony.
3. Jedyną osobą mającą tutaj przysłowiowy ból dupy jesteś ty sam. Nie możesz zdzierżyć, że serial którego nie lubisz cieszy się popularnością. W twoim prostackim wpisie próżno doszukać się jakichś konkretów, argumentów.