co za głupie dziwki, jak ja nienawidzę tych pseudo dziewczyn nie potrafiących rozmawiać tylko się napierdalać jak pojebane suki, do gazu z takimi kurwami
wzięłą ręka i ta odleciała jakby z 3 kg ważyła. Potężna matka
kurwa człowieku czytaj ze zrozumieniem, napisałem swoje zdanie o kobietach które się tak zachowująta, a może biją się o coś poważnego np. jedna bzyknęła się z chłopakiem 2.
chciałbym cie zobaczyć ja się dowiadujesz że twoja panna przyprawia ci rogi a ty idziesz do kolesia bierzesz go na kawę i mówisz mu ze to nieładnie z jego strony
w moich oczach każda kobieta która się napierdala z inną jest zerem. W trybie natychmiastowym zerwał bym z taką "kobietą". Jeśli kobieta nie potrafi rozmawiać to co to za kobieta? Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.i to że się napierdalają nie znaczy że są kurewsko tępe
Ty się nigdy nie napierdalałeś ?
jeszcze jeden chuj albo kurwa i będzie ostrzeżenie.a chuj ci do tego kiedy rozmawiamy o kobietach?
nie kiminie tego, nigdy się nie biłeś czy jak???w moich oczach każda kobieta która się napierdala z inną jest zerem. W trybie natychmiastowym zerwał bym z taką "kobietą".
z tym akurat się zgodzę i to się tyczy także facetów, z tym że faceci tak mają że muszą komuś wpierdolićWybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.
posrałem się kurwa ze strachujeszcze jeden chuj albo kurwa i będzie ostrzeżenie.
Life4Rent napisał/a:
Wybacz ale dziewczyna która napierdala inną tylko ze względu na to że ta przespała się z jej facetem poniża samą siebie, pokazuje że przegrała i nie potrafi się z tym pogodzić.
z tym akurat się zgodzę i to się tyczy także facetów, z tym że faceci tak mają że muszą komuś wpierdolić