Debil który filmuje, to pewnie uśmięchnięci biologiczna matka lub ojciec. Tym właśnie się różni cywilizowany człowiek od tych człekokształtnych wynaturzeń. Zwierzęciem ich nazwać nie można, bo nawet zwierzę broni swojego potomstwa.
To może być niezłe rozwiązanie przestępczości wśród naczelnych. Każdemu małemu szympansowi zrobić taką traumę połączoną z jakimś konkretnym dźwiękiem. Za 20 lat można będzie montować alarmy z takim sygnałem i czarnuchy w trakcie włamań i napadów będą miały odruch jak pies Pawłowa.
Z ułomkiem to mógłbyś się zdziwić, więc do mnie tak lepiej nie. Uznam to za chwilowy brak poczytalności - widać zamroczyło Cię po intensywnym wdychaniu perfum w celu kontemplacji bogatych i różnorodnych bukietów zapachowych. Taka wrażliwa i jakże intymna natura prawdziwego twardziela, co dyskusję zaczyna od obrażania dyskutanta. Przyznam, że aż się tą Twoją perfumiarską stroną rozbawiłem. Kolejny kontrastowy przykład na to, że nawet w chamie drzemie jakaś taka tęsknota do rzeczy ładnych i eleganckich i nawet taki przysłowiowy Sebastian czasem potrzebuje przerwy od bycia hardkorowym i groźnym "sadolem".