up@ Japa... na chuj poszedł tam, ja bym mu jeszcze palca upierdolił przy samej dupie.
Stawiam piwo ale tylko za przeróbkę. Bo kurwę w dupę jebanego hitlera wychowanego przez żydów w nienawiści do żydów i jego wyznawców nie akceptuje.
A co do spinania dupy na temat koncertu peji i porównania jego z nazizmem to chyba Dr.Ness dobrze cię popierdoliło chłopcze uwierz mi na słowo ze wolał byś być najebanym przez wyznawców peji niż zajebanym przez fanatyków hitlera, peace ciotą i innym którzy porównują te dwie odrębne sytuacje i bezmyślnie łączą je w jedna całość.
Peja hitlerowi do piet nie dorasta, a moje zdanie na temat tej afery z koncertu? W klubie nie było miejsca dla 15-latka, co on tam kurwa robił, to po pierwsze. Po drugie to jak się tam zachowywał prosi sie o pomstę do nieba, wpierdol zasłużone, tylko Peja powinien zrobic to sam, nie wiem czy próbował, nie interesowałem się tym.
Ok, wieć zostań sławny, bądź idolem grupy wiekowej do lat 17, zrób z siebie ulicznego wojownika i linczuj 15 letnie dzieci i obcinaj im kutasy.
Musisz mieć zajebiste problemy życiowe skoro w wieku 31 lat masz taki poziom wypowiedzi.
Średniointeligentny szympans zrobiłby to lepiej.
btw szkoła się kłania.
Ok. Panie mądry... A jakbym pokazał Ci faka przed ryjem, napluł w ryj to co byś zrobił ? Bo ja bym zajebał... a nie dał sobą pomiatać. A to że nie zrobił tego osobiście to kurwa proste... rozbój na młodzieży małoletniej... ale są przecież "pomagiery" które same to zrobią i sprawa załatwiona. Druga sprawa skąd zakładasz bycie idolem grupy do 17 lat :| ? I przestań pierdolić bo zgrywasz inteligentną ciotę, a "ynteligentny" za bardzo nie jesteś...
I przestań pierdolić bo zgrywasz inteligentną ciotę, a "ynteligentny" za bardzo nie jesteś...