ludzie ktorzy się na to burzą mają podane w profilu minimum 20 lat, więc kurwa sorry ,ale gimnazjum to maja w chuj czasu za sobą ,a co do tego filmiku to już chuj tam żydzi (bo to zaraza) ,ale tam ginęli Polacy ,więc bez pierdolenia ,że do Sadistic, zginęli w jednej z największych zbrodni przeciwko ludzkości jak nie największej ,a jak juz ktoś tak chce śmiać się z Auschwitz to niech robi to w inteligentniejszy sposób
To jest Sadistic do ciężkiej kurwy!!!! Tutaj nie ma tematów tabu! Nie pasuje Ci że śmiejemy się z holocaustu, z tego że murzynowi ujebało ręce, to wypierdalaj na kwejka albo inną wioche!!!
chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, albo ja Twojej , bo z mojej wypowiedzi wynika, że ten film jest chujowy i odebralem ,że z Twojej też, chyba ,że się mylemaxs 90 no chłopie po tym tekście to się wstydzę że w tym samym roku się urodziliśmy a jak Cię kręcą takie zabawy to do Korei Północnej sobie wyjedź.
@up
nie ma tutaj tematów tabu? jak napisałem ładny wierszyk świąteczny i wszystkim się podobał to go skasowali, bo admini twierdzili, że jest nieładny:(
aż go wam powtórzę
Ile czarnych padło z głodu
Ile wśród cyganów smrodu
Ilu żydów gaz zajebał
ilu zabić jeszcze będzie trzeba
Białych świąt
i to mi skasowali, co wy admini nie wiedzieliście, że gdy piszę czarni mam na myśli antylopy gnu, którym w afryce brak świeżej trawy, gdy mówię cygan mam n myśli bezpańskie psy w rumunii, a gdy mówie żyd mam na myśli komary:P tego się trzymajmy
...ale tam ginęli Polacy ,więc bez pierdolenia ,że do Sadistic,