Hmm to jak to jest że moje dzieci i od znajomych nie są niczym obciążone i widziały pediatrę tylko raz w życiu, w przeciwieństwie do dzieci szczepów z którymi madki regularnie grzeją ławę w przychodni/gabinecie prywatnym?Pewnie pierdolnięta matka stwierdziła, że woli bachora wyrzucić niż żeby miała go zaszczepić. Biorąc pod uwagę jej materiał genetyczny, dziecko i tak było obciążone jakimś dałnem czy na co tam te antyszczepy chorują że tak ujadają pod każdym tematem.
Spokojnie, wszystko z Tobą w porządkuMożecie się ze mnie śmiać w dupie to mam ale autentycznie się popłakałam. Może dlatego że jestem kobietą, jestem również matką.
Hmm to jak to jest że moje dzieci i od znajomych nie są niczym obciążone i widziały pediatrę tylko raz w życiu, w przeciwieństwie do dzieci szczepów z którymi madki regularnie grzeją ławę w przychodni/gabinecie prywatnym?
Nie wiem jak to się fachowo w psychologii nazywa, ale powyższy przykład agresji wynika z podświadomej frustracji tym że robi się źle i jest się zwykłym baranem, oraz próbie odrzucenia tej myśli od siebie poprzez przelanie gniewu na tych co robią inaczej/właściwie/mądrze. Bo skoro ja jestem głupi to wszyscy mają tacy być. Te same machanizmy dzialają u feministek i wszystkich innych zjebów o inteligencji dżdżownicy
Spokojnie, wszystko z Tobą w porządku
Hmm to jak to jest że moje dzieci i od znajomych nie są niczym obciążone i widziały pediatrę tylko raz w życiu, w przeciwieństwie do dzieci szczepów z którymi madki regularnie grzeją ławę w przychodni/gabinecie prywatnym?
Nie wiem jak to się fachowo w psychologii nazywa, ale powyższy przykład agresji wynika z podświadomej frustracji tym że robi się źle i jest się zwykłym baranem, oraz próbie odrzucenia tej myśli od siebie poprzez przelanie gniewu na tych co robią inaczej/właściwie/mądrze. Bo skoro ja jestem głupi to wszyscy mają tacy być. Te same machanizmy dzialają u feministek i wszystkich innych zjebów o inteligencji dżdżownicy
Spokojnie, wszystko z Tobą w porządku
Taaa... i dziwnym trafem cały świat ukrył przed wami dowody na skuteczność tych waszych szurskich wysrywów i stworzył spójną naukę zwaną "biologią", która jednak mówi co innego I to odrzucanie dokonań biologii macie z feministkami akurat wspólne. Bill Gates pewnie teraz płacze w kącie, bo nie zdołał zaczipować jakiegoś polaczka, przez co teraz 5G i chemitrailsy nie będą w stanie mu zaszkodzić (o czym zresztą wcześniej pomyślał, zakładając foliową czapeczkę i profilaktycznie nie wychodząc z piwnicy). A potem taki gówniak antyszczepa przychodzi do lekarza i "ale jak to, nieleczona choroba? jakie wizyty profilaktyczne i badania? czemu mój bombelek przeżyje krócej niż jego równieśnicy?". Nawet mi was nie żal.
dziwnym trafem cały świat ukrył przed wami dowody na skuteczność tych waszych szurskich wysrywów
w życiu psa nie miałeś a co dopiero dzieci, czy znajomych, więc skończ pierdolić
Taaa... i dziwnym trafem cały świat ukrył przed wami dowody na skuteczność tych waszych szurskich wysrywów i stworzył spójną naukę zwaną "biologią", która jednak mówi co innego I to odrzucanie dokonań biologii macie z feministkami akurat wspólne. Bill Gates pewnie teraz płacze w kącie, bo nie zdołał zaczipować jakiegoś polaczka, przez co teraz 5G i chemitrailsy nie będą w stanie mu zaszkodzić (o czym zresztą wcześniej pomyślał, zakładając foliową czapeczkę i profilaktycznie nie wychodząc z piwnicy). A potem taki gówniak antyszczepa przychodzi do lekarza i "ale jak to, nieleczona choroba? jakie wizyty profilaktyczne i badania? czemu mój bombelek przeżyje krócej niż jego równieśnicy?". Nawet mi was nie żal.
I jeszcze ten internetowy John Rambo, ilu to on już ludzi nie odjebał xD
Dziwi mnie że tak wielu boi się myśleć. Nie mówiąc już o strachu przed opuszczeniem zagrody, czyli strefy komfortu. Tam gdzie nie ma wiedzy jest wiara, w tym przypadku w propagandę. Jednak to rzecz naturalna w przyrodzie, że zawsze będzie więcej zwierzyny(bezmyślnej, bezkrytycznej tłuszczy) niż drapierzników(spryciarzy którzy na tej bezmyślności i łatwowierności robią hajs). Każdy jest kowalem swego losu, jednak większość oddaje z lenistwa swój los w obce ręce, bo jak to często mówią:"wierzę że ludzie są jednak dobrzy"
Nie odjebałem, zdechli sami bo byli głupcami takimi jak ty
jp, piwniczne szury jako drapieżniki xD gejów jest pewnie tyle samo co was przygłupów, to może jebanie się po dupach jest oznaką sprytu? W końcu większość tego nie robi. I jaki ty niby hajs zrobiłeś na pandemii, internetowy zabijako-drapieżniko-milionerze?
Swoją drogą, niezaszczepieni umierali w zeszłym roku 10 razy częściej na kowid i 3 razy częściej ogółem. No w chuj zdrowy tryb życia prowadzicie, towarzyszu.