Taaa... i dziwnym trafem cały świat ukrył przed wami dowody na skuteczność tych waszych szurskich wysrywów i stworzył spójną naukę zwaną "biologią", która jednak mówi co innego I to odrzucanie dokonań biologii macie z feministkami akurat wspólne. Bill Gates pewnie teraz płacze w kącie, bo nie zdołał zaczipować jakiegoś polaczka, przez co teraz 5G i chemitrailsy nie będą w stanie mu zaszkodzić (o czym zresztą wcześniej pomyślał, zakładając foliową czapeczkę i profilaktycznie nie wychodząc z piwnicy). A potem taki gówniak antyszczepa przychodzi do lekarza i "ale jak to, nieleczona choroba? jakie wizyty profilaktyczne i badania? czemu mój bombelek przeżyje krócej niż jego równieśnicy?". Nawet mi was nie żal.
Te dane to masz "z" jeśli można zapytać?
Weź mnie nie rozśmieszaj takim raportem... pokaż mi chociaż jeden tego typu raport który by nie był zgodny z doktryną organu która go stworzyła. Bądźmy poważni... Nie ma wiarygodnego źródła ani za ani perzeciw dlatego że nikt nie prowadzi rzetelnych statystyk ze względu na brak miarodajnych danych. Statystyki są tworzone tak żeby cyferki się zgadzały z tym co jest propagowane i co ma zarabiać. Tak wiem rzeźnia nie istnieje, to teoria spiskowa czarnych owiec... Czas sam to rozsądzi, wystarczy cierpliwie zaczekać.