Zdaję sobie sprawę, że większości tutaj wyjebane jest kto dojdzie do władzy, bo woli sobie żyć swoim przyziemnym życiem, nie znając za krzty tego co tak naprawdę dzieje się na tym pojebanym świecie. Jeszcze jakiś czas temu miałem podobne podejście, sam nawet głosowałem na PO, bo zrażony byłem postacią kartofla, ale nic dziwnego, gdy w chacie leci włączone WSI24 non stop, gdzie dzień w dzień napierdala się na kaczora jaki to pojebany on nie jest. Wystarczyło zweryfikować informacje na temat członków platformy, by przejrzeć na oczy co jest grane. Kurwa mać, można być idiotą, ale nie ignorantem... Radziłbym poszperać w necie co poniektórym osobom, by sprawdzili czego dokonał rząd POjebów, a czego nie dokonał.
A oto działania waszego kochanego rządu POjebów w ostatnim czasie :
- wprowadzenie w życie ustawy o GMO ( radzę poczytać o skutkach zdrowotnych oraz jak odbije się to na polskiej gospodarce)
- ograniczenie dostępu do informacji publicznej
- odsprzedanie większej części koncesji na wydobycie gazu łupkowego w Polsce
- sprzedaż Stoczni Gdańskiej za grosze
- zadłużenie kraju na ponad 800mld
- Cenzura w mediach i internecie
- Patologiczna nagonka medialna na opozycje
- Sprzedaż Emitel'u - wiodącego operatora naziemnej infrastruktury radiowo-telewizyjnej w Polsce.
O wiele wiele więcej jest tego gówna z ich strony, ale nieee... Wy wolicie głosować na PO, by nie wygrał PIS. Myślenie kurwa godne podziwu. Prawda jest taka, że Kaczyński chuja zrobi dla kraju, ale jest o stokroć bezpieczniejszy dla jego interesów niż rząd jebanych platformersów.
d(-_-)b~ napisał/a:
ooo wypraszam sobie... my działamy na zlecenie ruskich.
Peło... ruskie, jeden chuj !