Wysłany:
2015-12-25, 3:54
, ID:
4346425
1
Zgłoś
Nie no Panowie... powiedzcie mi jaki jest sens przymykać oko na wszystko co hujowe na wszystko co nie idzie zgodnie z planem, i na wszystko co mozna otwarcie nazwac pomyłką...?
Nie wchodze na sadola, żeby oglądać filmy takie same jak znajde na Joe, czy na kwejku, czy na czys innym.
Wiem ze obecnie internet trzyma sie kurczowo poprawności politycznej, tolerancji i innych pedalskich otumaniających naród haseł, ale nie wchodze na sadistica czyli strone z czarnym humorem, po to zeby ogladac jak 2 typków nakurwia na fortepianie...
i wypowiedz jednego z adminów powinna byc motywem do wyjebania go z grupy adminów.
Kurwa ja wiem ze z tej strony robi sie burdel, ale jesli administracja bedzie temu poklaskiwać, to albo bedziemy tu wchodzic se poscrolowac, albo pojdziemy se wszyscy na joemonstera, bo tam jest ciekawiej, i nikt sie nie sra o słabe filmy pokazujące czyjeś pasje...
I kurwa wiem ze tu wiele pizd komentuje piwkuje i czesc administracji jak w/w to gimby, ale ja nadal bede prezentował swój bóludupizm, choćby dlatego zeby pokazac ze nie godze sie z całą tą poprawnością polityczną i mieszaniem dobrych stronek z błotem.
Lubie Sadola, a przynajmniej zawsze lubiłem i po robocie sobie oglądałem materiały jakie chciałe tu zobaczyć, czyli na głównej materiały pokazywane jakich nie zobacze w mediach, i na granicy poprawności politycznej, a teraz widze gości dobrze pykających na jakims instrumencie... Sory ale gdybym sie tym jarał to bym sobie to youtubował, a nie wchodził na www.sadistic.pl. ..