Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Ktoś tu nie ma zielonego pojęcia na czym polega in vitro. Doprawdy żenujące, myślałem że ci wszyscy antygejowscy prawicowcy troszczą się o przyrost naturalny, bo jeśli tak to powinni in vitro jak najbardziej promować.
Ktoś tu nie ma zielonego pojęcia na czym polega in vitro. Doprawdy żenujące, myślałem że ci wszyscy antygejowscy prawicowcy troszczą się o przyrost naturalny, bo jeśli tak to powinni in vitro jak najbardziej promować.
Nooo.. nie ma to jak być na sadisticu i czytać za każdym razem zamiast "placówek" to "palcówek" i oto wszystko brzmi inaczej : " do specjalistycznych PALCOWEK zgłosiło się około 200 par "
Ja pierdole... Czy wy tam kurwa widzicie, żeby napisał geje?? Napisał heteroseksualiści, chodzi o lesbijki głąby, geje czy lesbijki, dewiacja ta sama dla biednych dzieci...
kurwa właściwie to nic nie napisał, o gejach, lesbijkach i HOMOSEKSUALISTACH... pomyliło mi się. Trochę mnie poniosło.
Jak ktoś się brzydzi kutasa w cipie to teraz ma możliwość żeby zapłodnić/urodzić dziecko w nienormalny sposób. Nie dlatego, żeby stworzyć rodzinę, wychować pokolenie któremu wpoi się jakieś wartości tylko po to żeby mieć nową zabawkę jak parady i randki z pedałami się znudzą. Ci ludzie są niepoważni i nieodpowiedzialni, myślą tylko o zaspokajaniu uciech pod wpływem impulsu, bez uwagi na to jak wpłynie to na relacje z ludźmi czy czyjąś przyszłość.
in vitro stoi w sprzecznosci z doktryna kosciola rzymskokatolickiego. w ogole jestem przeciwny refundacji takich praktyk z budzetu panstwa, ale jesli juz milosciwie nam panujacy rozmodleni patformersi bardzo chca, to pani przed poddaniem sie zabiegowi powinna przedstawic akt apostazji. @plecionkarz pierdolisz
@abdul Chuja wafla. Kościół w wypadku płodzenia dzieci może nas wszystkich w dupę pocałować. Sami nie mogą a najwięksi specjaliści od tego kurwa. Jak facet jest bezpłodny a chcą mieć z partnerką dzieci, to idą do placówki tam żonce strzykawką do komórki jajowej zaszczepiają plemnik i jest dzieciak. Parka szczęśliwa, że ma dzieciaka, państwo ma obywatela więcej a być może Kościół jednego wyznawcę więcej.
@clf111
Och największy, żyjący autorytecie z dziedziny in vitro. Zapewne obce Ci jest pojecie humoru absurdalnego, który ja uwielbiam. To dowcip z gatunku podobnych do tego:
"Pytanie do Magdy Gessler:
- Czy można trzymać jaja w lodówce?
- Owszem, ale drzwi się nie domkną i będą trochę bolały."
Średnio rozgarnięty szympans jest w stanie WYOBRAZIĆ!!!! sobie puentę. I o to w tym gatunku chodzi.
PS. Akurat o in vitro mam pojęcie i doskonale wiem o co w tym chodzi.
na jaki chuj gejom i lesbijkom drogi zabieg in vitro?
Lesbijki - inseminacja.
Geje - surogatka + inseminacja.
Więc czule pytam się na chuj?
[edit:]
@saves
chciałeś być śmieszny i 'na fali' - nie wyszło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Strona jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie