Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci.
Wy jesteście takimi popie**olcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.
Tumanie kurzu..., porównujesz psy do ludzi ?!!! I kto tu jest degeneratem ? Ja pierdole, skąd się tacy jak ty biorą? Jak by ci pies dziecko na ulicy zagryzł, to byś inaczej gadał. Aaaaa dzieci nie masz, bo zadna cię nie chce... ale uwierz mi na słowo . Życie niewinnego dziecka zagryzionego przez bezpańskie kundle jest dla mnie więcej warte niż 100 000 wszarzy. P.s. Osobiście lubię psy, nawet miałem i go kochałem ale nie bezpańskie psy które sa zagrożeniem dla ludzi. Dorośnij w końcu dzieciaku.
Wy jesteście takimi popierdolcami że aż szkoda gadać. Argument "niech weźmie je sobie do domu jak szkoda" ukazuje iloraz inteligencji równy sebixa spod sklepu, może jakiegoś przegrywa pracującego na marne pieniądze dla kapitalisty(bo był za głupi na wykształcenie). Zabijanie jako słuszne rozwiązanie problemu, Stalin się chowa degeneraci. Dobrze że takie rzeczy możecie pisać tylko na forum tego pokroju, bo nigdzie indziej wasze zdanie się nie liczy.