@up pierdolcie sobie pierdolcie. Te głupie pizdy w jeden dzień potrafią przytulić więcej niż wy w miesiąc za kołem tirolota.
Wole się szanować niż te jej pieniądze od widzów ;D Jak ktoś dalej myśli że kasa to wszystko i w dodatku zarobiona w taki sposób to jest takim samym pustakiem Zarabiać też trzeba umieć ale dla niektórych liczy się tylko kasa
Wole się szanować niż te jej pieniądze od widzów ;D Jak ktoś dalej myśli że kasa to wszystko i w dodatku zarobiona w taki sposób to jest takim samym pustakiem Zarabiać też trzeba umieć ale dla niektórych liczy się tylko kasa
@up pierdolcie sobie pierdolcie. Te głupie pizdy w jeden dzień potrafią przytulić więcej niż wy w miesiąc za kołem tirolota.
Co Ty za brednie wypisujesz? Jakie szanowanie się? Jaki pustak? Właśnie dziewczyna jest bystra, skoro potrafi tak zarabiać. Robi to samo co jeden polski reżyser który zrozumiał że większość społeczeństwa to idioci i zaczął robić filmy dla idiotów, odnosząc ogromny sukces. Co do szanowania się, to mógłbyś tak napisać gdyby dojeżdżała swoją dupkę dzień w dzień na kamerce wielkim dildosem, a ja i tak bym się z tym nie zgodził, bo lepsze to niż dawanie dupy byle komu.
Jak widzę te tępy dupy na tym instcie to zawsze zdaję sobie sprawę jak nisko upadała już nasza cywilizacja.