I dlatego mojej kobitce nie pozwoliłem pracować jako nauczycielka, mimo że uwielbia rozwijać i uczyć gowniaki.
Ja pierdole, jednym z objawów spierdolenia, ale takich skrajnych objawów jest brak szacunku do nauczycieli.
Jak chodziłem do szkoły było to samo, nikt ich nie szanował, nie ważne czy kurw idących odbębnić swoje 8h na odpierdol, czy ludzi z pasją, którym zależało. A teraz jest dużo gorzej...
A nauczyciel to osoba, która wychowuje przyszłe pokolenie, a więc ma duzy wpływ na przyszłość naszego kraju :/
I dlatego mojej kobitce nie pozwoliłem pracować jako nauczycielka, mimo że uwielbia rozwijać i uczyć gowniaki.
Ja pierdole, jednym z objawów spierdolenia, ale takich skrajnych objawów jest brak szacunku do nauczycieli.
Jak chodziłem do szkoły było to samo, nikt ich nie szanował, nie ważne czy kurw idących odbębnić swoje 8h na odpierdol, czy ludzi z pasją, którym zależało. A teraz jest dużo gorzej...
A nauczyciel to osoba, która wychowuje przyszłe pokolenie, a więc ma duzy wpływ na przyszłość naszego kraju :/
Nauczyciel jest od nauczania, a nie wychowywania. Co to w ogole za trend, ze jakas obca baba czy chlop bedzie mi syna wychowywac. To moje zadanie.
Zobacz sobie matole jak nauczyciele 'szanują' uczniów. Apodyktyczni, aroganccy, patrzący z góry na ucznia, no i przede wszystkim bez pasji. Przychodzący do pracy za kare. A to nie zawód, do którego nie ma się zapędów.
Tu jebany durniu, on mówi że dzieciaki w ogóle nie są wychowane w dzisiejszych czasach i nie znają nawet odrobinę szacunku czy kultury. Szacunek i kultura to chyba podstawowa ale jak widzę takich jak ty buraków to wątpię żeby o czymś takim słyszał. Jesteś zwykłym burakiem polskim
Ty jebany idioto, czego nie rozumiesz? To ja jestem od wychowywania i uczenia kultury moich dzieci, a nie panstwowi pracownicy, pizdo.