Nie chce mi się wypowiadać na temat poruszony w filmiku, ale (a może powinienem napisać "ponieważ") jedna rzecz mnie wkurwiała tam strasznie - wyciszanie gościa zanim skończył mówić. Na jego miejscu pierdoliłbym taką rozmowę, bo rozmówca wykazuje się niespotykanym brakiem kultury. To gorsze niż przekrzykiwanie. Rozmowa to rozmowa, jeśli nie potrafisz przestrzegać jej podstawowych zasad to wypierdalaj z powrotem do piaskownicy.
Spotykałem się z Immamami, przeczytałem cały Koran zarówno oryginał Arabski jak i Polskie tłumaczenia oraz tyle hadisów ile tylko mogłem znaleźć, odwiedziłem pare krajów Arabskich. I NIGDZIE do chuja wafla nie spotkałem się z żadnym przyzwoleniem na uprawianie seksu z małymi dziećmi
Z tego co widziałem jest wręcz przeciwnie. Zajebiście często (szczególnie w krajach półwyspu Arabskiego) na nagłówkach gazet można zobaczyć napis ,, Sąd skazał męzczyznę na karę śmierci/kastrację za uprawianie seksu z 7-12 latką wszem istnieje przyzwolenie na stosunek pomiędzy małżonkami ,którzy osiągneli dojrzałość płciową (od 15-16 lat) jednak po 1 jakiekolwiek ustępstwa karze się po prostu śmiercią (ewentualnie kastracją, żadkie wypadki) po 2 wcale nie odbiega to od ogólnoświatowej normy. Dla przykładu przejdzicie się po gimnazjum i znajdzcie dziewicę.
Chcesz powiedzieć ,że nie ma hadisu opisującego małżeństwo Mahometa z 6letnią Aiszą?
W żadnym wypadku przyjacielu. Wyjaśniłem ci tylko na czym polega skonsumowanie związku w świecie Arabskim. Nigdzie nie powiedziałem ,że był to szlachetny i miłosierny czyn ze strony Proroka. Zrobił to za namową Khawlah bint Hakim najprawdopodobniej tylko po to aby polepszyć swoje relacje z Abu Bakr'em. Jednak uważam ,że nie zrobił jej tym żadnej krzywdy.
Mouhammad duuużo mówił o prawach płci pięknej, nie uważał kobiet za gorsze od mężczyzn, często wdawał się z nimi w dyskusje ,więc wnioskuję ,że gdyby Aisza zdecydowała ,że małżeństwo z Prorokiem jej nie odpowiada zwyczajnie rozwiódłby się z nią i pozwoliłby jej wrócić do domu jej ojca.
Przyjacielu. Po pierwsze faktem historycznym jest, że twój Prorok był pedofilem.
Co więcej tysiące twoich współwyznawców już w dzisiejszych czasach usprawiedliwia tym swoją własną pedofilie. Patrząc na to jak obecnie traktuje się kobiety w świecie islamskim - kamienowanie, trzymanie w klatkach, gwałty przed wykonaniem wyroku śmierci (na dziewicy nie można go wykonać dlatego się je profilaktycznie przedtem gwałci) - nie wierzę nawet w jedno słowo jakie właśnie napisałeś
4:49 Czy ty nie widziałeś tych, którzy oczyszczają samych siebie? Wcale nie! To Bóg oczyszcza, kogo chce, i oni nie doznają niesprawiedliwości nawet na łupinkę daktyla.
4:50 Popatrz, jak oni wymyślają przeciw Bogu kłamstwo! To już wystarczy jako grzech oczywisty!