Wysłany:
2012-06-11, 19:13
, ID:
1192791
6
Zgłoś
Kurwa jebana, po pierwsze sram na whisky, jest niedobra i łeb po niej napierdala. A po drugie - popatrz się tylko na wąsa tego kolesia. Kurwa no popatrz tylko...Czy ty nie widzisz jaki to jest zjeb? Wyobraź sobie teraz spędzenie z nim wieczoru. Kurwa, przecież to dramat. Siedzieć tam i udawać że nie widzę jego kretyńskich min, gadania do kieliszka. Ja rozumiem że pewnie wrażenia smakowe jakich on doznaje są mi niedostępne, ale ja piję zupełnie inaczej i w zupełnie innym celu. Popatrz jeszcze raz na tego wąsa...wyobraź sobie jak on musi posuwać swoją żonę. Niedobrze mi się robi na samą myśl. I jeszcze to nadęcie z jakim wyobrażasz sobie że tzw. "klasa" i "ogłada" są jakimiś ostatecznymi wyznacznikami przynależności do jakiejś "lepszej" kategorii ludzi. Kurwa przecież ten typ wącha papier po podtarciu swojej dupy, nie widzisz tego? I jeszcze dopisek "tylko dla anglosasów". A czy ty przepraszam jesteś kurwa anglosasem? Nawet zakładając że tak (w co wątpię) to jak myślisz ilu anglosasów przeczyta to na polskim portalu z niewybrednym humorem? Ochujałeś czy nie wiesz co to znaczy anglosas? A weź spierdalaj tak ogólnie ;P