Zabawne, że bogaci ludzie i korporacje bardzo się przestraszyli małej dziewczynki.
Strach jest tak duży, że do roboty rzucono wszystkie trolle, żeby ją zaszczuć i shejtować.
Wiadomo, że dbanie o środowisko firmom się nie opłaca bo kosztuje. Nagle pojawia się dziewczynka, która ruszyła tłumy i zwróciła uwagę na dewastację środowiska. Rozumiem tych wszystkich krwawych kapitalistów, że dla nich to jest jakiś kurewski koszmar i przecierają oczy ze zdumienia i oburzenia.
Ludzie o niskim IQ oczywiście szybko łyknęli zanęcone przez trolle gówno i ze smakiem je łykają
Zabawne, że bogaci ludzie i korporacje bardzo się przestraszyli małej dziewczynki.
Strach jest tak duży, że do roboty rzucono wszystkie trolle, żeby ją zaszczuć i shejtować.
Wiadomo, że dbanie o środowisko firmom się nie opłaca bo kosztuje. Nagle pojawia się dziewczynka, która ruszyła tłumy i zwróciła uwagę na dewastację środowiska. Rozumiem tych wszystkich krwawych kapitalistów, że dla nich to jest jakiś kurewski koszmar i przecierają oczy ze zdumienia i oburzenia.
Ludzie o niskim IQ oczywiście szybko łyknęli zanęcone przez trolle gówno i ze smakiem je łykają
Ignorowałem globalne ocieplenie ale Greta mnie przekonała....
Tak na poważnie wzrostów temperatury nie można nie zauważyć, na ile to człowiek za to odpowiada, a na ile cykl natury czy wybuchy wulkanów nie wiem. Swoje dokładamy. Najgorsze w tym podniesieniu temperatur jest to , reakcja rzeczywiście zdaje się być łańcuchowa - wyższa temperatura = niższa rozpuszczalność uwięzionego w oceanach CO2, więcej CO2 = większa temperatura itd. Oczywiście, że nie będę na to konto rezygnował ze zdobyczy cywilizacji, ale z kopciuchami i paleniem śmieci czy wysoko skażonym tanim węglem w Polsce to rzeczywiście mogliby coś zrobić, bo szkoda naszych płuc.
Myślisz, że jak w Polsce zrobią porządek z paleniem śmieci czy wymienią wszystkie piece na te gówno eco kotły to jakość powietrza i globalne ocieplenie sie zmieni? Weż pod uwage chociażby to, że np w takich Czechach mogą palić sobie w piecu czym chca czy to węgiel kamienny brunatny czy nawet drewnem to ostatnie też słyszałem że w Polsce ma mieć określoną wilgotność żeby tym palić w piecu. Więc nie pisz głupot, że to coś zmieni bo Janusz czy Władek zmieni piec na eco bo to chuja prawda oddychamy tym samym co chociażby wspomniani Czesi a cała ta nagonka na wymiane kotłów jest po to bo ktoś robi na tym kase pod przykrywka różnego rodzaju eco ustaw i ciemny naród kupuje kotły po 8-10 tyś zł i droższe po to żeby być eco i dostać dofinansowanie do kotła. Już samo dofinansowanie powinno wam dać do myślenia, że ktoś kręci na tym dobry interes na "rządowej umowie"