Trochę z tym pojazdem na dupstep, jest tak samo jak z pojazdem na metal - że zawsze jest darcie ryja i napierdalanie że mózg się może zlasować... Lubię muzykę, ale nie mam zamiaru jak czopek, dzielić na lepszą lub gorszą muzykę, słucham tego co da się słuchać i ten kawałek który gość zagrał był w miarę ok. Niektóre kawałki dubstepowe są tak samo zjebane jak rokowe, metalowe, popowe, czy nawet utwory muzyki klasycznej.
Nie wiem co się niektórzy spuszczają, jak chujowe to nie słuchaj, w czym kurwa problem?
w liverpoolu znam domoroslego dj'a, polaka, ktory do tworzenia uzywa tylko i wylacznie sampli. kupuje plyty, rozklada nuty na pojedyncze dzwieki, te zapisuje do odpowiednich folderow.
Ano w tym, że to Polacy i z natury muszą ponarzekać.
no dokladnie, kazdy slucha czegos co wzbudza w nim jakies emocje. np ja lubie mocne siekanie wiec hardcore/dubstep/neurofunk a nawet metalowe disturbed czy oldschoolowy limp bizkit rozpierdala mnie od srodka. ale co maja powiedziec ludzie ktorzy znaja "muzyke" tylko z vivy czy innego 4fun?
Swka - strasznie skromny jesteś 'artysto' - może jakieś próbki ?
w koncu ktos poza mna napina sie na bezmozgie komenty na temat muzyki, piwko dla ciebie. a instrument zajebisty, innowacyjny, kosmiczny. ktos zna cene tego czegos ?
widac ze nie masz pojecia o samplowaniu. w liverpoolu znam domoroslego dj'a, polaka, ktory do tworzenia uzywa tylko i wylacznie sampli. kupuje plyty, rozklada nuty na pojedyncze dzwieki, te zapisuje do odpowiednich folderow. 2 lata temu mial ponad 40gb samych pojedynczych dzwiekow wiec prosze cie, nie pierdol ze idzie na latwizne.
chwytow masz pare, kilka, kilkanascie max i mozesz to zwiekszyc tylko dodatkowa liczba strun. w muzyce elektronicznej masz nieograniczone mozliwosci, ogranicza cie tylko twoja wyobraznia. wniosek sam wyciagnij.
@Swka Co nie zmienia faktu że DUPstep jest zjebany.