Wysłany:
2016-04-17, 17:57
, ID:
4529345
Zgłoś
O tym mówię, rozjebane jak żółwie ninja pakery to pewnie przesada, ale problem w tym, że wiele facetów lata z tekstem — który bardzo często powtarzają im kobiety i ich w tym utwierdzają — że przypakowany gościu wcale nie jest taki pociągający. I w związku z tym tysiące suchoklatesów, jebanych grubasów czy innych ofiar losu nie robi ze sobą nic, bo przecież jak przypakują to będą brzydcy. Nie popadajmy w skrajności.
Ja też wolę naturalne dziewczyny, jakoś mnie te cycate modelki (te z prawdziwymi biustami również) specjalnie nie pociągają, te opalone, wydepilowane na zero, 60-90-60 lachony średnio mnie interesują. Wolę takie normalne, naturalne piękno, nawet ładnego bobra toleruję, wolę też takie "plus-size" albo jak kto woli, normalne dziewczyny, nie wieszaki. Ale tutaj taki sam problem, bo znowuż skoro naturalne piękno i walka z wychudzonymi modelkami, to część dziewczyn w ogóle pasie dupsko jakby szły na ubój albo zapuszczają amazonię w majtach czy co gorsza, na nogach.
Umówmy się, dziewczyny lubią dobrze zbudowanych facetów, faceci lubią dobrze wyposażone kobiety. Ale nie popadajmy w skrajności, a jak ktoś powie, że nie bardzo pociągają ją bardzo przypakowani goście, to też nie znaczy że należy mieć 50 kilo nadwagi albo posturę jak szkielet.