Nie chciałem zabierać głosu w tym temacie, ale mam pytanie. Czy modzi nie widza, ze pan kac to jebany troll? Mały człowieczek, który zza monitora komputera próbuje się dowartościować poprzez tego typu komentarze:jebać ćpunów (tych którzy tylko palą też) Jest zbytnim ignorantem by pojąć temat, o którym pisze ale prawdopodobnie czuje takie ciśnienie na odbyt, ze musi zabrać głos. A może pan kac denerwuje się bo mama zabroniła mu palić i w ten sposób rozładowuje swoja skrywana frustrację? Znowu dałem się wciągnąć w bezcelową dyskusję z idiotami, którzy pomimo braku wiedzy na dany temat chcą uchodzi za "spejalistuf". Masz tutaj wywiad z 'ćpunem'. Jeżeli po obejrzeniu dalej będziesz zestawiał palaczy zioła z narkomanami to jesteś po prostu niereformowalnym, niedouczonym imbecylem. Albo policjantem co w sumie wychodzi na jedno
@xiontZ
Pozdro i jebnij się czymś ciężkim w łeb
Nie, modzi też wiedza, że narkotyki są do dupy i nie akceptują oraz nie szanują ćpunków.
autorytet w tym temacie w postaci gościa który dorobił się na chujach i kurwach w dennych utworach nie jest strzałem w dziesiątkę
A może ty byłeś zbyt tępy by zauważyć tu podpuchę i po prostu oburzyłeś się jak gumbusowy wpieniacz?Nie chciałem zabierać głosu w tym temacie, ale mam pytanie. Czy modzi nie widza, ze pan kac to jebany troll? Mały człowieczek, który zza monitora komputera próbuje się dowartościować poprzez tego typu komentarze:jebać ćpunów (tych którzy tylko palą też)