Nie chciałem zabierać głosu w tym temacie, ale mam pytanie. Czy modzi nie widza, ze pan kac to jebany troll? Mały człowieczek, który zza monitora komputera próbuje się dowartościować poprzez tego typu komentarze:jebać ćpunów (tych którzy tylko palą też) Jest zbytnim ignorantem by pojąć temat, o którym pisze ale prawdopodobnie czuje takie ciśnienie na odbyt, ze musi zabrać głos. A może pan kac denerwuje się bo mama zabroniła mu palić i w ten sposób rozładowuje swoja skrywana frustrację? Znowu dałem się wciągnąć w bezcelową dyskusję z idiotami, którzy pomimo braku wiedzy na dany temat chcą uchodzi za "spejalistuf". Masz tutaj wywiad z 'ćpunem'. Jeżeli po obejrzeniu dalej będziesz zestawiał palaczy zioła z narkomanami to jesteś po prostu niereformowalnym, niedouczonym imbecylem. Albo policjantem co w sumie wychodzi na jedno
@Еремей_ирония
Szmata? Kolejny wielki mistrz ciętej riposty. Powiem ci tak, jeżeli ktoś nie atakuje moich poglądów to ja nie atakuje jego poglądów. To taki mały kontratak. Nie można dawać na siebie pluć i twierdzić, ze pada deszcz. Atak jest forma obrony. Zdaje sobie sprawę, ze większość z was, żyjąc w tak rozpitym kraju jak polska uznaje wódę co weekend za normę, ale spójrz prawdzie w oczy, alkohol to narkotyk o wiele groźniejszy i niosący jedynie szkody, żadnych zalet spożywania gorzały nie stwierdzono. Statystycznie istnieje ogromne prawdopodobieństwo, ze sam jesteś narkomanem nawet nie dopuszczając do siebie takiej myśli.
A tak na zakończenie odnośnie tej szmaty, którą mnie poczęstowałeś, pozdrów mamę.
Żyjemy w zakłamanym świecie gdzie to co naturalne jest zabraniane a szkodliwe substancje tworzone przez człowieka są ogólnie dostępne i wyniszczają ludziom mózgi
Jak myślicie, dlaczego w krajach (na zachodzie od Polszy) gdzie zioło jest akceptowalne i nikt nie wyzywa palaczy marihuany od ćpunów nie ma strachu, żeby wyjść wieczorem na spacer? Wyjść do pubu na mecz? Zastanówcie się nad tym, a jak to nie pomoże to już kurwa nie wiem.
Pokażcie mi trwającego w swoim nałogu człowieka, który powie, że nie jest uzależniony.
Zajebisty argument. To może przestań używać komputera na 6 miesięcy, udowodnij, ze nie jesteś uzależniony on internetu. Kurwa, jak tak czytam te argumenty społeczniakow próbujących udowodnić jakie to zioło jest złe i jakie patologie powoduje to aż smutno się robi. A te historie o wąchaniu kleju na dworcu i robieniu laski za kreskę to zajebisty przykład. "A mój znajomy kiedyś kupił sobie samochód a potem miał wypadek... samochody są złe. Powodują śmierć. Jest to udowodnione naukowo...bla bla bla ja mam racje a ty nie!!! " To taki przykład podobnego toku myślowego. Wiadomo zdarzają się przypadki gdzie ktoś upada na dno i nie ma już powrotu "słabe charaktery są nie do ocalenia", ale uwierz mi...ludzie nie przestana kupować samochodów.
Twoje zestawienie marychy z samochodem jest bardzo nietrafne. To nie samochody, same z siebie, powodują śmierć innych ludzi, a ludzie siedzący za kierownicami tych samochodów