@up jeżeli przy 30 km/h wpadliście to rowu to kierowca powinien stracić dożywotnio prawo jazdy...bez przesady kurwa ale na dobrych gumach nie ma opcji wpaść w poślizg przy 30...nawet przy 60 dla mnie jest to ciężkie do wyobrażenia...
Dlatego moim zdaniem dobrze jest sobie potrenować na jakimś parkingu poślizgi, żeby później bez nerwów wyprowadzać auto z opresji .
@kylu No właśnie...
"Na dobrych gumach". Kurwa jeżdżą stare gówna na drogach zimą, żal skurwysynom kasy na dobre ogumienie, albo lepszy samochód i potem inni kierowcy cierpią. Przez takich popierdoleńców jak ty dziś o 4 dopiero z trasy zjechałem, bo się ciągną takie cioty starymi gównami 30 km/h na międzymiastowych i wyprzedzić nie idzie... Albo leżą po rowach jak na trasie do słubic, i kurwa korek w chuj bo ich ktoś wyciąga. Jak chcecie zimą jeździć, to porządne zimowe opony albo chociaż używki jakieś z norwegii albo kurwa na pociąg wypierdalać.
@up jeżeli przy 30 km/h wpadliście to rowu to kierowca powinien stracić dożywotnio prawo jazdy...bez przesady kurwa ale na dobrych gumach nie ma opcji wpaść w poślizg przy 30...nawet przy 60 dla mnie jest to ciężkie do wyobrażenia...
@kylu No właśnie...
"Na dobrych gumach". Kurwa jeżdżą stare gówna na drogach zimą, żal skurwysynom kasy na dobre ogumienie, albo lepszy samochód i potem inni kierowcy cierpią.