m0ki napisał/a:
Czekamy na twój materiał w takim razie, ekspercie. Miny dlatego że to jest wysiłek w chuj (znam po sobie) jeżeli pogram dłużej stosując wymienione techniki mięśnie odmawiają posłuszeństwa. A koleś na filmie pewnie robił któreś z kolei podejście bo wątpię żeby za 1 razem pykło. Pomijam już fakt tego że typ napierdala "solo" i "podkład" w jednym. Piwo.
A czy ja napisałem ,że potrafię tak grać? Chyba Ci się coś pojebało synku.... Po drugie to jak cię napierdala rączka to od tego ,że masz chujowo ułożoną ręke na gryfie bądź niepoprawnie wykonujesz daną technikę. Zrób sobie małe ćwiczenie poćwicz kostkowanie szybkie na jednej strunie, następnie nie machaj nadgarstkiem tylko ruszaj palcami (ciężko mi wytłumaczyć jak dokładnie, hmm nie wiem pooglądaj filmiki to dowiesz się o co chodzi) profit? Ręka nie boli, wiem że taping a kostkowanie to 2 zupełnie różne rzeczy ale podałem przykład, a tak nawiasem to wątpie ,ze gościa coś boli skoro ogarnia tak gitarkę napewno gra już kilka dobrych lat i wypracował swoją własną technikę grania. Myślę ,że jakoś wyraża swoją ekspresję grania.
I nie pierdol swoich tekstów stylu wrzuć coś sam bo robisz z siebie debila, nie jestem idiotą który chce komuś coś udowodnić bo jak gram to gram dla siebie. A swoją opinię wyraziłem wyżej. Więc jeżeli chcesz coś dodać to przemyśl to, bo tak nawiasem mówiąc to nie chce się wdawać w dyskusję z kolesiem który lekko liźnie temat i już pierdoli jaki to on jest zajebisty bo kupił gitarkę z tesco i uważa ,że jest drugim Yngwie Malmsteenem. pozdr.