Halman napisał/a:
małą nieścisłość, ruska agentura przenika jako uchodźcy dosłownie w setkach jak nie tysiącach do całej europy, głównie polski.
tak kurwa ja jestem np. takim ruskim agentem bo wkurwiam sie jak ukry wbijaja do apteki i dostaja lek na recepte - bez recepty, jak ukry dostaja mieszkania i nie byli scigani za kagance a na polakow do ostatniego dnia trwalo polowanie przez mundurowe psy.
nie trzeba szukac po internecie i sluchac opowiadan, kolegi siostry brata kolezanki matka... z pierwszej reki relacja :
stary nadziany ukrainiec przyjety jako biedny uchodzca. Spierdolil z terenow oddalonych od najblizszego ruska o 5.000km. W dniu w ktorym uslyszal o nadawaniu PESEL - ZARZĄDAŁ : wizyty o 3 specjalistów oraz przeglądu i naprawy uzebienia. Wkurwil sie i nie chcial przyjac do wiadomosci, ze to tak nie dziala.
Hexagon napisał/a:
no nie u siebie tylko na Ukrainie i siedzą na dupie tylko dostają po dupie )))
ajka chce sobie poprawić humor to sprawdzma jakie mają straty .. i juz dzięń udany ))
ja pierdole
chuja wiesz co sie dzieje, skoro ocenzurowali ruskich. Wg ukraincow - ruscy stracili 3 okrety wojenne
i traca z 5 milionow zolnierzy dziennie. Kurwa przez 2 lata byles karmiony zjebanymi statystykami covidowymi w ktore wierzyles? Teraz wieszysz w satystyki propagandowe? Tak naprawde CHUJA wiemy co gdzie i jak...