Pierdolicie mówiąc, że albo jesteście za, albo przeciw rządowi. Nie dacie sobie wmówić, ale tak właśnie wygląda manipulacja. Wkurwia mnie już to, że mówi sie o tych dwóch zasranych partiach. Jak dla mnie i 80 % polskiego to ta sytuacja juz sie znudzila i juz irytuje. W TV tylko 2 partie PO i PIS i tak non stop, ale oczywiscie wiekszosc spoleczenstwa uwierzy ,,sondarzom'' i pojdzie zaglosowac na ktoras z partii z najwiekszym poparciem. Jakos nie slysze w TV o innych partiach z dosc ciekawymi planami rozwoju takimi jakimi sa Unia Pracy czy Polska Partia Pracy, przytoczylem je tylko dla przykladu co nie oznacza ze je popieram. Ludzie obudźcie sie, bo za granicami sie z nas śmieją, w kraju robimy wioche, a Piłsudski sie w grobie przewraca. Zaraz mnie oczywiscie zjadą pseudo ,,napinacze'', ale ja powiem im tylko tyle : Huj wam w supe siarczysty. Nie za taka Polske walczyli dziadkowie żeby teraz w Polsce szerzyl sie Nazi-Skinheads, jakieś JP, homoseksualizm, aborcja i inne gowno. Żeby wmawiano dzieciom za kilka lat, że II Wojne wywołała Polska, a Lech Kaczyński zasłużył sie czymś wielkim dla kraju. Był prezydentem i wielki mu szacun za to ale historie nalezy zachowac i dać świadectwo prawdzie. Teraz możecie sie napinać. Nie obchodzi mnie to. 'Bóg, Honor, Ojczyzna! '