Matthew Hurstowi oszczędzono kary więzienia, ale zakazano mu posiadania zwierząt przez okres 10 lat.
Właśnie wyobraziłem sobie blok 12 piętrowy a w koło niego tyle bud ile mieszkań... pierdolnij ty się w ten durny wiejski łeb, nie zarażaj wieśniackim myśleniem normalnych ludzi, siedź tam i wypierdalaj kartofle polane smalcem popijając mlekem, słuchając przy tym zenka martyniuka czy inne gówniane disco polo... a kibel masz w domu czy też na "dworze" ?
Tacy jak ty są mniej warci od obsranego kibla.
Heliar, Leatherface, pajonk i tym podobne pajace.
Zdychajcie, śmiecie.
A co ten zjeb nie wiedział że ma kamere w domu? czy już wszędzie sprzedają TV z nagrywaniem ?
To na ch*j łazisz po trawniku patusie?! Chciałbym zobaczyć jak przy właścicielu kopiesz jakiegoś psa:) poza tym nie wiem gdzie ty żyjesz moze ze schroniska masz takie źle doświadczenia? Na następny raz udaj się do brata Alberta a nie dla zwierząt jak chcesz ciepły posiłek:)
Miejsce psa jest na dworze, a nie w domu. Tylko jebani zoofile i ludzie psychicznie spierdoleni, dla których pies jest więcej wart niż człowiek, trzymają zwierza w domu.
Właśnie wyobraziłem sobie blok 12 piętrowy a w koło niego tyle bud ile mieszkań... pierdolnij ty się w ten durny wiejski łeb, nie zarażaj wieśniackim myśleniem normalnych ludzi, siedź tam i wypierdalaj kartofle polane smalcem popijając mlekem, słuchając przy tym zenka martyniuka czy inne gówniane disco polo... a kibel masz w domu czy też na "dworze" ?
Miejsce psa jest na dworze, a nie w domu. Tylko j***ni zoofile i ludzie psychicznie sp***oleni, dla których pies jest więcej wart niż człowiek, trzymają zwierza w domu.