Kurwa.kiedy sadistic stał się tuba chorych skrajnych pojebow...dramat.
@: taż weź odpwoedzualnisc za swoje słowa i szperaj
Pikaz mu jeden post w którym zaczepiam i wyzywam jak ty to masz w zwyczaju.
Nie odpowiedź na tf9je wypociny bo tu już drugi przypadek tylko sytuację w której komentuje obrażając kogoś.kogokowliek.nawet takiego szura jak Ty.
Rzadko w ogóle się wypowiadam.raczeh przeglądam.jak zwykle cwoku kula w płot.
Natomiast Ciebie mam nadzieję przeswietli moderator albo adminem bo nie dość że cwok i szur ( co mimo wszystko jest ok taka formuła Hyde parku) to ty h3stes jakimś chorym człowiekiem który jak sami mówi lubi wkurwiac ludzi.
Druga moja interakcja z tobą i mam nadzieję że ostatnia. Nie mam w zwyczaju obrażać chorych ludzi więc mimo wszystko sorry Winnetou.nie będę się zniżał do twojego poziomu.wystarczy wejść w twój profil zobaczyć posty i jak traktujesz ludzi żeby jak to mówisz wyciągnąć wnioski data mining fact checking .to nie jest normalne.takze za inwektywy przepraszam nie wiedzialem że jesteś chory.
Żeby była jasność.za Cwoka i szura nie przepraszam. Po prostu zwracam się do ciebie po imieniu z szacunku.
@: polglowek
To Ty Mnie zaczepiłeś razem z innymi użytkownikami wyzywajac.
Związek przyczynowo skutkowy cwoku
Po raz kolejny sam się zaoral.
Gupik.taka ryba tyłko bez K.
Ty masz tam ciekawe uniwersum w swojej chorej głowie.p8sze do venture ty mnie tagujesz obrażając ją cipo ci jadę od szumów i cwokow kozaczysz ze znajdziesz na mnie kwity chuja znalazłeś ale ogłaszasz sukces.ja prdl. Powodzenie w psychiatryku. Wez że sobą mixx tape oddział zamnkiety
Trzeba mieć nieźle mózg wyprany aby zapraszać do swojego domu chujwiekogo. Czy to "brata" upadlińca, czy to innego abdula. Bez znaczenia.
Kurwa, brać obcego pod swój dach?
Jakieś zauroczenie tym gównem potworne się zrobiło od lutego 2022, jakby ludzie nie pamiętali tej pierwszej fali z 2014 roku co tutaj już mieszkała wcześniej i się na kazdym kroku spuszczała nad banderą cwelą.
Teraz wielcy kurwa bracia bo spierdalają przed poborem chłopy ale jak im tylko krym zajebano to ja pamiętam jak się kurwy zachowywały. Może nie wszędzie ale ja pamiętam jak się tutaj gdzie mieszkam oraz w okolicach zachowywali, co mówili o Polakach oraz jak co chwilę prowokowali tym cwelem banderą pierdoląc jakby chcieli być przez niego ruchani dnie i noce jebane kurwy.
Zbulwersowałem się troszeczkę.
Zaczynając od końca: poszperać za Twoimi postami, kiedy obrażasz ludzi, którzy ośmielają się wypowiadać przeciw obecności upadlińców w Polsce? Przypierdalam się i będę się przypierdalał, a także będę wkurwiał kmiotów udających Polaków, tudzież ograniczonych kretynów broniących kwestii obecności w Polsce milionów ludzi, którzy swoją tożsamość narodową opierają na państwowym kulcie psychopatów i morderców, a któych rząd prowadzi politykę na zasadzie wysuwania żądań realizowania swoich interesów moim i innych Polaków kosztem. A poza tym bawi mnie to, jak wieśniaki Twojego pokroju miotają się, kiedy naprawdę nie wiedzą co odpisać, kiedy ktoś potrafi złożyć trzy merytoryczne zdania poprawną polszczyzną Ja w Polsce przebywam od 42 lat i w przeciwieństwie do szczurów w wieku poborowym, co tu się zwalili z upadliny, nigdzie się nie wybieram, niezależnie od okoliczności. Dalej: biorąc pod uwagę Twój bardzo ograniczony zasób słów, wydaje mi się bardzo mało prawdopodobne, abyś kiedykolwiek i cokolwiek studiował Nie jest mi smutno i bynajmniej nie jestem zepsuty Miałem jak najbardziej problemy z Polakami, ale przynajmniej nikt z nich się nie wywyższał i nie panoszył w obcym kraju, jak ta pedalnia z kraju na południowym wschodzie. A odnośnie demokracji: z ogólnodostępnych i dość swieżych badań wynika, że sporo ponad 50% Polaków ma już "braci i sióstr" oraz wszelkiej maści kretynów broniących ich obecności w Polsce w takim wariancie, jak wygląda to teraz, serdecznie dość. Ergo: bardzo Cię proszę, przestań pierdolić
No i widzisz? Dokładnie tak wyobrażałem sobie Twoje kolejne wypociny Nawet to charakterystyczne podwójne "s" przewidziałem, kmiocie Ojczyzna Cię wzywa - kierunek wschód, upadlińcu