Już ból dupy społeczniaków z sadola Ahh Ci źli kibice, wstyd dla Polski, jej no kurwa idź sie jeden z drugim zabić z tego powodu Kazdy sam sobie pracuje na opinie. Tak jakby Nam złej opinii nie robili politycy przez którtym jestesmy "3 światem" europy,Polacy którzy są zwykłymi robolami i zyją jak śmiecie we własnym kraju. Tym się nie przejmujecie? Czy przez tęczowe lewackie spierdoliny którzy na siłę chcą zrobić z Polski tolerancyjny kraj. Takie dwa przykłady na szybko.
Generalnie nie popieram ale mam też wyjebane na to czy sie napierdalają czy nie. Kazdy ma swoje zycie i odpowiada za siebie. Tyle.
Wszyscy jestescie mądrzy zza monitora, wyszczekani max, pierwsi do umoralniania i oceniania ludzi. Na facebooku jest to samo, z tym ze tam widac wasze mordy. Zwykłe wychudzone parówki, metroseksualne cipki którzy brzydzą się agresją. Wszyscy tacy piekni, kulturalni, dobrze wychowani i wykształceni. Hahaha i szczekają w internetach i szczekaja a pozniej mijasz takich ludzi na ulicy to głowa w dół i zapierdala niczym szczur kanałami.
Tak kurwa jest, większosc z was nie ma charakteru, a najlepsze jest, że wiekszosc z was tez nie zdaje sobie z tego sprawy haha
Sadistic , niby strona dla hardcorowców, sadystycznych skurwieli a od kilkunastu miesiecy najebału tu jakimis społeczniakami z tokiem rozumowania starych bab które ledwo z kościoła wyszły. Sadol to juz gvorzej jak kwejk.
Tak czekam na wasze komentarze, że prezentuje niski poziom i pewnie tez jestem kibolem, jestem bydłem i dziczą ahahaha posikam się z wrażenia, internet to całe wasze życie niedojdy życiowe
Jestem z tego dumny, że Nas Polaków się wszedzie boją, nie pierdolimy się w tancu i tyle w temacie
To my świry ostro pojebane!