mrsatan napisał/a:
@sk.
Hahahaha, szkoda słów frajerze ;D Ciekawe czy powiedziałbyś mi to w 4 oczy ; ) Kończę ten temat. Nie zgrywaj "łobuza" człowieczku, nie zgrywaj łobuza Postrachu krów na łące.
Jesteś na tyle upośledzony że nawet nie potrafisz odpowiedzieć na moje argumenty, jedyne co potrafisz, to rzucić "frajerem" i na tym się kończy zakres Twoich popisów intelektualnych. To Ty nie zgrywaj łobuza anonimowy tchórzu. Tak, dobrze czytasz, jesteś tchórzem bez jaj, który kozaczy na internecie, bo wie że za to w mordę od nikogo nie dostanie. I tak, potrafiłbym powiedzieć Ci to prosto w oczy, nie mam się czegokolwiek bać, po za tym, ja w przeciwieństwie do Ciebie, tchórzliwy człowieczku, potrafię się osobiście podpisać pod moją opinią, a Ty? Potrafisz powiedzieć wprost, kto się ukrywa za Twoim pseudonimem? Nie. Bo jesteś niczym tylko spietranym dupkiem, trollem. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Jest mi ogromnie żal tego, że obecnie nie ma już obowiązkowej służby wojskowej. Takich palantów jak Ty, konkretnie tam prostowano. Ale nie, rośnie nam pokolenie spiździałych debili siedzących na internecie i robiących z siebie kozaków.