Data urodzenia: 04 Cze 1991
@ alan10
Ogólnie to śmiać mi się chce z takich napinaczy, którzy uważają, że prawdziwy kierowca jeździ co najmniej 100km/h, a kto poniżej ten ciota i chuj. Jak tak wam się wszędzie spieszy, fani prędkości i adrenaliny, to czemu idziecie chodnikiem, a nie zapierdalacie sprintem?
Ech... Idźcie dalej jeździć autkiem tatusia i palić gumę przed blaszkami na mieście.
Ogólnie to rzygać mi się chce, jak ktoś przedstawia poglądy, że starszy=mądrzejszy i lepszy, a w wieku 19 lat można jeździć tylko sponsorowanym samochodem, więc wypierdalaj. Poza tym normalny kierowca jedzie tak jak pozwalają warunki i stan pojazdu (nie mówię tu tylko o prędkości), a "szybko to zawsze niebezpiecznie" to kolejny kretyński stereotyp, typowo kobiecy.
Ale ty dalej nie przekraczaj 30km/h, wrzucaj luz z górki, hamuj na zakrętach i trzymaj wciśnięte sprzęgło na skrzyżowaniu.
A póki co spierdalaj do kuchni.
Jeśli boisz się przekroczyć 30km/h i jeszcze masz jakiś problem z tymi, którzy chcą jechać szybciej, to pakuj dupsko w publiczny środek transportu, bo na drodze jesteś wkurwiający i to TY stwarzasz zagrożenie, bo trzeba cię wyprzedzać.
szkoda gadac kiedys sadistic to bylo cos a teraz gosc wyprzedza na wysepce mi sie zdarza co wypije a tu kurwa hit i jeszcze wielkie forum kurwa (sorry dyskusja) przepraszam za sorry bo nie powinienem przepraszac jak mozna znam to forum od ponad roku zarejestrowalem sie po pijaku ale teraz zaluje bo kura kiedys to bylo ciekawe ale teraz to wypieradalac jade za granice tam maja sadistic klase a nie kurwa a zrszta chuj niech tu chuj tusk zablokuje pierwszy pozytek dla polski zrobi