PIS to jest taki sęp pierdolony co rozrywa zdychającą w Polsce wolność. Latają w koło. Przysiadają, gryzą i patrzą na reakcję. Jak ofiara zaczyna kopać to się wycofują rakiem. Startują i znowu latają w koło patrząc gdzie by tu można odgryźć kawałek wolności bez większego kwiku.
Jak ja się brzydzę tymi kurwami pisowskimi.
Ja rozumiem, że można nienawidzić PISu lub jakiejkolwiek innej partii politycznej, ale to co ty piszesz to nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Nie piszę tego by cię upokorzyć czy cię obrazić, ale czasem należy trochę przystopować z emocjami, dać sobie na luz czy zająć się czymś bardziej konstruktywnym niż pielęgnowaniem nienawiści politycznej.
Up. Większość z przytoczonych przez ciebie słów, mógłbym skierować do ciebie z zapytaniem czy odpowiada ci rola "pożytecznego idioty opozycji" i czy świadomie wyglądasz jakbyś urwał się z wiecu Obywateli RP?
Ja potrafię rozróżnić nowe przepisy nad którymi pracują poszczególne komisje sejmowe, od przepisów realnie wchodzących w życie. Nie wiem czy wiesz, ale po to są poszczególne komisje sejmowe by pracować na przepisami, prowadzić dialog społeczny, analizy, koszty wdrożenia itp. W przypadku nowelizacji o broni, chciano wdrożyć nową dyrektywę UE, ale w sposób tak spierdolony, że po samej reakcji środowisk strzeleckich PiS wycofało się z tego.
Tak szczerze to jakie emocje generuje PIS? Widzisz proporcję w ich zachowaniu, a w zachowaniu posłów PO, Obywateli RP, KODu czy N.? Naprawdę uważasz, że oni zachowują się równi chamsko, wulgarnie i bez jakiegokolwiek szacunku
A i bez tego pierdolenia, że PiS łamie Konstytucję, bo powoływanie się na artykuły o demokracji pełne zwrotów nieostrych i wieloznacznych jest po prostu błędne.
Róznica jest zasadnicza - po nie łamało konstytucji
A sa jakies wyroki odnosnie łamania konstytucji?
A wiara że powstanie jakieś orwellowskie panstwo jest tak smieszne ze szkoda to komentowac. Już w/g PiS PO miało robic tak samo(budowac totalitarne państwo), teraz tylko zmieniła sie optyka i opozycja podchwyciła to co robił do tej pory PiS.
Wszyscy zdajecie sobie sprawę, że cała "nowelizacja z ikonografiki" trafiła na śmietnik, i nie jest już procedowania przez Sejm? Sianie paniki, nic więcej. Ale głupki uwierzą grafice z Internetu...
A czy Ty zdajesz sobie sprawę, że miało to miejsce po masowych protestach środowisk strzeleckich "głupku"? Infografika powstała przed tym- twój tok myślenia przyczynowo-skutkowego jest porażający. Zresztą jeżeli chcemy być skrupulatni, to gówno prawda, że całość trafiła na śmietnik- część kontrowersyjnych i szkodliwych zapisów została (m.in. kwestia kategorii A, replik CP czy istotnych części broni).