Co za gówno. Jak można kurwa pierdolić, że podnoszenie koleżanki to odpowiednik ławeczki prostej. Koleś się gibie jak pierdolony resus, czyt. nie izoluje w ogóle mięśnia.
Drugie. Robiąc pompki, podnosisz tylko 33% masy ciała. Czyli pizdowato. Wg. mnie facet powinien na serii robić swoją masę, lub 10 kg więcej niż waży.
Jak już masz robić na takim gównianym sprzęcie jak na filmiku, to lepiej poćwicz crossfit, drążek, etc. Zbudujesz fajną tężyznę ciała.
Filmik z dupy.
@blazejudo wybacz, że rozpierdolę Twój świat w drobny mak, ekspercie kulturystyki, ale on chyba tego filmiku nie nagrał do końca na poważnie. Co z tego, że nie robi poprawnie, skoro trzyma łapy na zajebistej dupie? ja pierdole :Duote]
miałem łapy na lepszych dupach i to o wiele lepszych ; ) także ssijcie ciapatą pałę, jeżeli hejtujecie mnie za to, że napisałem prawdę o tym chujowym filmiku ; )
Sądząc po jego budowie? Chciałbym was dzieciaczki uświadomić, że tak wygląda normalnie zbudowany facet. Jeśli poczekacie jeszcze parę latek, wasze łapki też nabiorą trochę mięśni (albo i nie, jeśli nosisz rurki).