Nie wiem czy wszyscy komentujący powyżej są ślepi? Wiadome, było wiele filmików, gdzie jest ewidentna wina motocyklisty ew. typka co na skuterze jedzie, gdzie np. ostro zapierdalają, wyprzedzają z prawej strony etc.. Ale wiele filmików była ewidentna wina kierujących samochodem, zajechania drogi, niepatrzenie w lusterka, nawet nieświadome spychanie z drogi...
Pozdrawiam, zapuszkowany motocyklista
LwG
Mam ostre ciśnienie na zrobienie kat. A i zakupienie jakiegoś zapierdalacza, bo uwielbiam prędkość i adrenalinę z tym związaną, ale ilekroć oglądam takie filmiki, przechodzi mi. Można być najlepszym motocyklistą na świecie, co z tego, jak matoł zajedzie Ci drogę.
Jesteś debil jak Ci na motorkach. I chuj Ci (im) z tego pierwszeństwa jak teraz muszą popierdalać bez nóżki albo wąchają kwiatki od spodu? Na nagrobku sobie napiszesz: Tu kurwa leży ten co miał pierwszeństwo?
Gdybym jeździł motorkiem to logicznym byłoby dla mnie, że jadę wolno i dwa, trzy razy ostrożniej bo te ciulstwo przed niczym nie chroni a nie uśmiechałoby mi się wypierdolić - mimo braku mojej winy. Ale na filmikach widzę samych debili, dla których ich własne zdrowie się nie liczy. Zresztą debilami są już w momemcie wybrania takie ciulatego środka transportu. Samochód, motorek, pociąg - to tylko środek transportu.
hahaha zapewne jesteś z tych co to jeżdżą szybko ale bezpiecznie hahahahahaha[/u][/i]