Reszta zdjęć w komentarzach.
Tfuj stary też jest fałszywy.
Widać, że próbujesz ratować sytuację bo pewnie jak kolega w środku napierdalasz w tą pedalską i idiotyczną gierkę...
A pewnie w domu szajsung i podnieta jaki to ma pro telefon z androidem ;d
czasami mi się wydaje że zwierzęta mają więcej uczuć od ludzi
Mamy 3 koty, mimo tego co nam się wydawało, to one mają sto razy bardziej podobną do ludzkiej psychikę, są w stanie mimo ograniczeń "językowych" oddać wobec nas swoje uczucia i przywiązanie, psy w tym względzie są totalnymi bydlętami, rzucisz kiełbasę i Cię kocha, koty może to wydaje się dziwne, ale pokochują człowieka dopiero po latach
Koty to cwaniaki, ja swojego nauczyłem aportować.
@up
A wiesz, że jak człowiek ma np chore serce to kot to czuje? Kładzie się na chorym miejscu i swoim ciepłem stara się ogrzać człowieka
A wiedziałeś że gdy człowiek umrze, i kot nie ma jedzenia to ta menda Cie zeżre bez żadnych zachamowań ? pies będzie z głodu zdychał, a nie zlapie sie twojego mięska...
Psy mają niekiedy tendencje do zjadania twarzy swojego właściciela. Potem może uzupełnię harda o kilka zdjęć, jeśli twierdzisz że jest inaczej. Ogólnie głupoty piszesz poparte jakimiś wiejskimi zabobonami chyba, ale nie chce mi się wdawać w dyskusje które zwierzątko jest fajniejsze, bo lubię zarówno psy jak i koty . Koty szczególnie za niezależność, którą wielu myli z głupotą. Sobaki to rasa służalcza, a ludzie lubią jak się im usługuje, stąd też owe zwierzęta cieszą się większą sympatią.
Miałem kota 14 lat, więc stwierdzenie że wystarczy mu pełna miska do szczęścia i że nie czuje żadnego przywiązania do właściciela jest dla mnie totalną bzdurą.