chciałbym mocno zaznaczyć; człowiek niczego nowego nie wynalazł; kopiuje tylko wypracowane rozwiązania przyrody moje drogie dzieci.
Walnąłeś oczywistą oczywistość - człowiek wynajduje urządzenia/przedmioty/maszyny, które umożliwiają mu czynności/działania, do wykonywania których natura go domyślnie nie przystosowała
to nie jest tak jednoznaczne jak to zakreśliłeś; pomyśl choćby o lotach komicznych... człowiek ma coś więcej zakodowane.
to nie jest tak jednoznaczne jak to zakreśliłeś; pomyśl choćby o lotach komicznych... człowiek ma coś więcej zakodowane.
Natomiast co do tego... Czegoś.... Już skutery wodne są mega wkurwiające dla dowolnego innego użytkownika wód. Coś jak motorzysci dla Ciebie. A ten łodziocoś to już finał boss dla każdego, kto chce w spokoju odpocząć nad wodą. Mam nadzieję, że zdechnie wraz z pomysłem.
choć kocham lotnictwo przyznam wyjątkowo; nawet ciekawe. I przy okazji chciałbym mocno zaznaczyć; człowiek niczego nowego nie wynalazł; kopiuje tylko wypracowane rozwiązania przyrody moje drogie dzieci.