Widzę, że jazgot ludzi ujeżdżających tatowozy bądź supry w need for speedzie rośnie w siłę. Nigdy pewnie nawet nie stali koło bmw, nie stać ich na zakup, a co dopiero tankowanie 6cio cylindrowej rzędówki, ale HEJT musi być!
Ktoś kiedyś coś pierdolnął że to złe samochody i powtarzacie ten farmazon nie znając całkowicie tematu. Chuj mnie obchodzi czy wasi starzy mają matiza, lanosa, espero czy dacie logan, ale jak nie macie pojęcia to zamknijcie ryje i przestańcie pierdolić że BMW to gówno a nie samochód bo tym samym potwierdzacie że wasza wiedza jest chuj warta i z dupy wyssana.
Jebać BMW, wieśniaki tym jeżdżą. Jebać zalewanie sześciocylindrowej rzędówki od BMW bo wieśniaki tym jeżdżą, stać to nie raz stałem obok a nawet kupić chciałem ale się dowiedziałem że wieśniaki tym jeżdżą.
Nikt nie twierdzi że to złe samochody tylko wieśniaki tym jeżdżą.
@up o wieśniak się oburzył. Wieśniaki tym jeżdżą i koniec.
Dojrzejesz zrozumiesz, że jeżdżą tym wieśniaki. Na razie to chyba twój tatulek ma albo kolega wieśniak, albo masz plakat do którego walisz gruchę. Niestety sami właściciele tych samochodów wyrobili opinię o tej marce i nic z tym nie zrobisz. Mam samochód, kupiłem za swoje, jeżdżę nim i przynajmniej nikt mi nie wytyka że jestem wieśniakiem