Wysłany:
2013-05-16, 20:39
, ID:
2133405
33
Zgłoś
miałem coś takiego niecały rok temu, podczas pracy coś mnie zabolało i trochę mi się któryś z kręgów przesunął. Bolało jak cholera: od krzyża ( całego) przez pośladek lewy po całe lewe udo. chodziłem na masaże cuda niewidy i dalej to samo. Ba! nawet pokusiłem się na zastrzyki przeciwbólowe i przeciwzapalne (10 w dupsko)po których później boli niemiłosiernie dupa. Aż pokusiłem się na tego typu zabieg. Powiem tak. może to brzmi strasznie ale jest to wrażenie podobne do strzelania palcami. Nie boli ani nic. Gostek pół godziny mi strzelał prawie wszystkim, bo już jak remont to kapitalny. Nie wiem czemu, ale śmiałem się z tego strzelania jak mały bachur, a typek szarpał mną jak szmacianą lalką (tak, bo trzeba się całkowicie rozluźnić). Jeżeli ktoś ma problem z kręgosłupem to żaden dobry kręglarz nie zacznie nastawiać bez prześwietlenia! Ba! Nawet jeśli zobaczy prześwietlenie i uzna, że tego się nie da nastawić lub też nie warto to świadczy o profesjonaliźmie. Podsumuwując sam trzask jest okropny dla ucha, tutaj na filmiku to nie to samo, ale sam zabieg nie jest bolesny a powiedziałbym nawet, że całkiem przyjemny.