Ojej jestes 1,5roku starszy ode mnie więc się kurwa nie wywyższaj, gimbus to wiek około 13-16 lat więc jest spora różnica z 20latkiem a jak piszesz takie komentarze to widać że może masz 21 lat ale mózgiem im dorównujesz. A pewnie wszystkie piwa jakie dostałeś za swój komentarz wystawiła ci gimbusiarnia Fajnych masz kolegów strach się bać Idź do piaskownicy się pobawić z gimbusami a nie siedzisz na sadolu. I jeszcze jedno kretynie w poliglotę to ty się bawisz mówiąc mi co i jak więc jak masz zamiar coś napisać to się kurwa zastanów żebyś sam nie wyszedł na debila o i tak na koniec
Oho, 19-latek z rocznika '93 musiał dojebać dzieciaczkom z gimnazjum i obwieścić, jaki to on kurwa jest dorosły.
Zatem dorosły użytkowniku sadistika:
- w nazwie tematu powinno być: "Ku Pamięci Leonarda Balla", bo to nie on stawiał tę ławkę ku pamięci [czyjejś],
- przy odmienianiu po spółgłosce nie stosuje się apostrofu.
Także jak znowu zachcesz się pobawić w jebanego poliglotę, to pomyśl kilka razy, albo nie pisz wcale.
Obrazek pojawił się na sadolu pierdyliard razy. Na pewno w komentarzach (sam nawet niedawno wrzuciłem), ale czy jako osobny temat, to już pewności nie mam.
urażony gimbus detected
A pewnie wszystkie piwa jakie dostałeś za swój komentarz wystawiła ci gimbusiarnia
Fajnych masz kolegów strach się bać
Idź do piaskownicy się pobawić z gimbusami a nie siedzisz na sadolu.
I jeszcze jedno kretynie w poliglotę to ty się bawisz mówiąc mi co i jak
Kurwa każdy na każdego jedzie, jeden od drugiego chce być lepszy i mądrzejszy... Dajcie sobie spokój już, zakończmy ten temat.
Klotnie pojebanych polonistow, tak, idzcie interpretowac lepiej swoje wiersze.
jebać w dupę tego małego karła, gówno gra a nie piłkę ci którzy się nim podniecają to chyba tylko dlatego że nie wiem kurwa jakaś gimbusiarksa moda jest na podjare do messiego...