Tak, lepiej zagłosować na PiS bo przecież jest taki zupełnie inny i dobry.
Mnie takie pojeby nie przeszkadzają, niech sobie żyją dalej i zostają pojebami, tego się nie zmieni.
Prawdę mówiąc to wolę takiego nieszkodliwego pojeba od nacpanego fetą sebixa w koszulce ze znakiem Polski walczącej, którego to symbolu nie rozumie za grosz.
I nawet możecie mnie zmieszać z błotem, ale gdybym miał wybierać pomiędzy PiS a PO, o zdecydowanie wybieram PO.
Mnie takie pojeby nie przeszkadzają, niech sobie żyją dalej i zostają pojebami, tego się nie zmieni.
Prawdę mówiąc to wolę takiego nieszkodliwego pojeba od nacpanego fetą sebixa w koszulce ze znakiem Polski walczącej, którego to symbolu nie rozumie za grosz.
I nawet możecie mnie zmieszać z błotem, ale gdybym miał wybierać pomiędzy PiS a PO, o zdecydowanie wybieram PO.
Niby po 30, a debil niczym gimbus.
PO powinno się zlikwidowac tak samo jak PiS, ale po tym co odjebalo PO przez 10 lat na rzecz naszego narodu, to kazdy glosujacy na nich powinien dostawac lepe na pysk.
Może własnie takim pojebem jeste s. Ja tam wole by wyewać takie chwasty i przesadzić do szpitala.
Większość tu się śmieje, a nawet gardzi takim dziwolągiem a potem idzie glosowac na PO, razem, nowoczesna, sld-na partie które gloryfikują takich odmiencow... Nie rozumiem takiej logiki