Policjant MA OBOWIĄZEK się wylegitymować tak samo jak ja muszę stosować się do poleceń policji KONIEC. A jeżeli chodzi o tych "squatersów" powinno się ich natychmiast zamknąć.
Ja tam jestem za legalizacją, właśnie ze względu na historię z prohibicją w stanach. Zresztą, legalna konopia (nie znam slangu) nie byłaby taka atrakcyjna dla gimbusa i tym bardziej Polaka . Paradoksalnie więc podejrzewam, że mogłoby zmaleć uzależnienie od konopi.
A te zjeby co widać na filmie to anarchiście i punki
ogólnie jebacze systemu
którzy zajęli sobie czyjś dobytek i zrobili sobie tam melinę (sqlot )
Ohoho odezwała się marginesowa cześć społeczności sadistic czyli ćpuny i tyle, wmawiajcie sobie, że marycha jest nieszkodliwa, jesteście ćpuny i chuj.
na miejscu policjantów bym się na wygadanego typa spojrzał, udał głupiego i milczał.
czy na prawdę w Polsce są jeszcze idioci wierzący w Prawo?
Zapytaj starych to się jeszcze zdziwisz, że na nich też tak będziesz musiał wołać.
Nie musiałbyś udawać, uwierz mi.
Na pewno jest mnóstwo idiotów którzy nie potrafią pisać poprawnie po polsku. NAPRAWDĘ nie rozumiem jak można być takim tępym ortograficznie człowiekiem.
Nie rozumiem odwołania do rodziców, to z udawaniem pokazuje tylko z jakim marginesem mam teraz do czynienia, a przypierdolić się do spacji każdy może. Prawda w oczy kole, założę się, że nie raz ćpałeś przez to się próbujesz usprawiedliwić jak większość ćpunów. Powiedz palaczowi marychy, że jest szkodliwa, powiedz palaczowi papierosów, że sobie szkodzi, powiedz alkoholikowi, że jest alkoholikiem. Każdy cię wyśmieje. Jeżeli chcesz podejmować ze mną dyskusję to podawaj jakieś argumenty. Co to ma być kurwa przypierdalanie się o jedną spację? co ma znaczyć tekst o moich rodzicach? Odpierdol się ode mnie i tyle, powtarzam, marginesie.