No widzisz. Parę literek wystarczyło a wyszła Ci słoma z butów. Nie palę fajek, nie palę marychy, alkoholu nie nadużywam - owszem, piję od czasu do czasu.
Dyskusji z Tobą żadnej podejmować nie będę, bo nie ma sensu. Ty wiesz wszystko lepiej. Z góry zakładasz, że masz rację i nie przyjmujesz do wiadomości odmiennego punktu widzenia. To się nazywa ograniczenie. Jesteś tak ograniczony i masz tak zamknięty umysł, że z Tobą nie można prowadzić rzeczowej dyskusji. I nie tłumacz orta 'przypadkową spacją' bo oboje wiemy, że po prostu jesteś głupi, a chciałbyś uchodzić za mądrego.
Dużo pierdolenia, mało konkretów. Wyzywasz mnie od głupków, obrażasz moją rodzinę i przysrywasz się o orty, a nic rzeczowego do dyskusji nie wniosłeś. To ty nie umiesz prowadzić dyskusji. Stereotyp warszawiaka zachowany, wielki kozak bo w Anglii siedzi/siedział. To ty chcesz uchodzić za mądrego a nie ja. Cytujesz fragmenty moich wypowiedzi omijając słowa kluczowe. To tak jak bym napisał, że marchewka szkodzi na cerę słoni afrykańskich w Gdańsku, a ty przypierdoliłbyś się o 'w Gdańsku nie ma słoni". Jak chcesz dyskutować to zacznij prowadzić dyskusję, a nie zaczynaj od atakowania drugiej strony. Obrażając mnie z góry przegrałeś dyskusję ukazując słabości w psychice.
Pozdrawiam i już więcej nie odpowiadam na twoje posty, bo poziom twojej dyskusji jest strasznie niski, argumenty gówniane i przesłanie żadne.
Policjant MA OBOWIĄZEK się wylegitymować tak samo jak ja muszę stosować się do poleceń policji KONIEC. A jeżeli chodzi o tych "squatersów" powinno się ich natychmiast zamknąć.
W momencie gdy nagrywają filmik i wrzucają go do internetu łamią prawa policjantów, nagranie zawiera dane osobowe policjantów tj. numer legitymacji.Jaki jest w tym sens ?