Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
Tak, Kościół Katolicki zahamował rozwój w wielu dziedzinach, ale jednocześnie w wielu innych popychał do przodu i dbał o księgozbiory. Dzisiaj lewacka inkwizycja pali wszystkie badania dotyczące różnic między ludźmi na tle płci czy rasy, fałszuje historię oraz prześladuje każdego kto podważa ich dogmaty. Jednak to co na gorsze wyróżnia lewactwo względem inkwizycji katolickiej to, że stawiają emocje ponad rozsądkiem. To jest totalny regres cywilizacyjny. Jeden z powodów dla których Elon Musk wypowiedział wojnę lewactwu. Te tysiąc lat ciemnoty to będzie pikuś przy tym co zafunduje nam lewactwo jeśli za bardzo się rozrośnie.
Mam nomen omen w dupie co lewacy sobie wymyślają, oficjalnej nauki nie zmienią, a mówić to sobie mogą nawet największe pierdoły. Lepiej żeby oni rządzili cywilizowanym światem ostatnie 1000 lat niż religijny reżim. Różnica polega na tym, że jak lewakom powiesz prawdę to sobie co najwyżej pokrzyczą, wkurwią cię, zjebią dzień. Druga strona za herezje o innych planetach i cywilizacjach, fizyce kwantowej, podróżach międzygwiezdnych by cię obdarła ze skóry i spaliła żywcem.
Dzieci i ruskie szpicle głosu nie mają. Więc cichutko jak myszka pod miotłą Towarzyszu Dupov.
Tak, Kościół Katolicki zahamował rozwój w wielu dziedzinach, ale jednocześnie w wielu innych popychał do przodu i dbał o księgozbiory. Dzisiaj lewacka inkwizycja pali wszystkie badania dotyczące różnic między ludźmi na tle płci czy rasy, fałszuje historię oraz prześladuje każdego kto podważa ich dogmaty. Jednak to co na gorsze wyróżnia lewactwo względem inkwizycji katolickiej to, że stawiają emocje ponad rozsądkiem. To jest totalny regres cywilizacyjny. Jeden z powodów dla których Elon Musk wypowiedział wojnę lewactwu. Te tysiąc lat ciemnoty to będzie pikuś przy tym co zafunduje nam lewactwo jeśli za bardzo się rozrośnie.
Stare gówno jakieś z 2020, jak się budziły BLM-y.
A ja się zastanawiam, skąd się namnożyło tych prawicowych "ateistów", co najpierw twierdzą, że mają wyjebane na wiarę w aniołki, a potem bronią Kościoła i religii jak niepodległości.
"Od przedszkola jestem zatwardziałym ateistą, ale..." i potem jakieś konfiarskie wysrywy.
A te lewackie ideologie, jak BLM-y, ekologizm, klimatyczny katastrofizm, dżenderyzm są po prostu taką religią zastępczą. Człowiek nie chce być szarym pionkiem, poszukuje w życiu celu, chciałby żyć dla jakiejś sprawy wyższej. Gdy nie daje mu go żaden kościół, szuka gdzieś indziej. I nie ma w tym nic złego, dopóki nie narzuca swojego światopoglądu innym, bo wtedy staje się fanatykiem. Dlatego, fanatyków trzeba jebać, tych z lewa, z prawa, środka, z góry i z dołu. Religijnych, antyreligijnych, rasowych, czy politycznych. Jeden chuj.