Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
...Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach?
Skoro byłes lewakiem to Lenin, Stalin, Trocki, Mao, Che musieli być twoimi idolami.
Wyparłeś już z pamięci wrzutki na Sadolu o postępowym Trudeau, który chce do więzienia wysyłać za "mowę nienawiści"? Sąd w UK skazujący typa za wpis na fejsbuku o imigrantach? Pzrepychanki UE z X o możliwość cenzury na platformie? Skurwiele szybko działaja i jak to Milei trafnie ujął - lewactwu nie można ustąpić nawet o milimetr, bo każdy milimetr wykorzystają aby nas wszystkich zgnoić.
Nie należę do waszego kurwidołka pacynko
Jaruzelski też był taki jak ty, ale jak już stygł to podpisał kolejną lojalkę z KK i przyjął sakramenty. Wielu takich burków podobnie szczeka, a jak smród u pizdy to doznają nawrócenia więc i z tobą nie będzie inaczej.
Nie kurwa, przeczytaj dokładnie, byłem lewicowy, nie byłem lewakiem. To dwie różne kwestie. Bycie lewicowym 20 lat temu było mniej więcej tożsame z byciem libertarianinem dzisiaj co można zawrzeć w słowach "żyj i odpierdol się od innych". Lewactwo to juz neomarksizm i takie gówno tępię.
Bóg jest wymyślony. Jesli nie i stworzył człowieka na swoje podobieństwo to jest niedojebanym świrem. Gościom dał też zniewolenie, wyprawy krzyżowe i wiele złego. Pożartym czczą coś wymyślonego więc sorry.
Trochę się rozjechałeś.
Zaczynasz od Kościoła, aby w następnym wpisie wskoczyć na "Boga", któremu przypisujesz czyny przypisywane fałszywie Kościołowi.
Masz bardzo zawężone horyzonty i wiedzę na tematy na który się wypowiadasz.
Widać to choćby po Twoim stosunku do wypraw krzyżowych.
Rozumiem, że uważasz że Polska powinna oddać swoje ziemie Niemcom, Austrii i Rosji, prawda?
Nie? Nie uważasz tak? Uważasz, że dobrze się stało że walczyliśmy o wolność i ją w końcu odzyskaliśmy?
To dlaczego odmawiasz prawa do obrony i odzyskania wolności najświętszych dla chrześcijan miejsc, w których chrześcijanie mieszkali od ok 700 lat gdy arabskie bandy wymyślonego dopiero co temu islamu najechały tamte ziemie i podbiły je dzięki zdradzie żydów?
Wyprawy krzyżowe to były typowe wojny obronne - sprawiedliwe (wg Pawła Włodkowica z Akademii Krakowskiej)
Niestety, skoro "największy z Polaków" JP2, zbzikował na starość i zaczął przepraszać wszystkich za wszystko "w imieniu Kościoła", wielu lewaków, żydów, cwaniaków i zwykłych frustratów i nieuków uwierzyło w lewackie kłamstwa, bo były fałszywie potwierdzone przez starego Wojtyłę.
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
No, ale za to teraz bijesz pokłony przed majestatem cara Władimira i zachwycasz się kacapskim rajem. Wątpię, czy to zmiana na lepsze.