Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Akurat znam ten temat i to gówno prawda. Sądy w UK skazują nie za niewinne wpisy, nawet rasistowskie, ale za jawne zachęcanie do przemocy w bardzo konkretnych przypadkach, np. za wzywanie do spalenia hotelu, w którym mieszkali azylanci.
To duża różnica.
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
Ruskim agentem kiedy zostałeś ?
Jebać pedofili w sutannach.
Nie biję żadnych pokłonów, tylko dostrzegam prawidłowość, że Rosja wszczyna wojny tylko tam gdzie wpierdala się Nato i że to Amerykanie mają swoje bazy wojskowe na całym świecie a nie Rosja. Zwyczajnie nie trawię zakłamanych skurwieli, bo nie pozwala mi na to sumienie i uczciwość.
lizać cipy30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
I widać jakim jesteś zjebem lewackim który łyka tvn jak czarnuch banany,nawet nie wiesz co to praworządność a się odzywasz nepotyzm w państwowych spółkach haha,powiem ci krótko ośle zjebany gospodarczo to padamy firmy się zamykają nie będe ci mówił dlaczego bo i tak tego nie zrozumiesz a do spółek każda władza wsadza swoich ale jak ci najebali do tego pustego zakutego łba że będą konkursy i każdy może się dostać to już wiem że masz 10 lat i kręcone włosy,zobacz wyniki spółek w tym roku i tamtym czy 3 lata temu ale i tak nie zakumasz
O kurwa, aż muszę zapytać - jakie są twoje zaimki i ile rozpoznajesz płci?
Masz dowody? To idź na policję.
No, ale nie masz i tylko próbujesz rzucić gównem ze swojej czaszki w gościa, a może się coś przylepi.
Szczerze gardzę takimi półgłówkami, którym jak brakuje argumentów (a brakuje im zawsze bo to ćwierć inteligenci) to używają argumentów albo ad personam albo ad "Putinum".
To już prawdziwszym stwierdzeniem jest to, że PO a teraz KO, PSL i Hołownia to amerykańskie lachociągi- w końcu Sikorski przyznał na nagraniach u Sowy, że "robili amerykanom laskę za darmo".
A czemu tylko w sutannach, a nie wszystkich?
Konkurencję chcesz usunąć?
To ma tyle samo logiki, co gusła odprawiane pod podobizną żyda na patyku