Wiem, że dało się zrobić lepszy opis, ale jestem na to zbyt wkurwiony. Ktoś z lżejszym piórem pewnie doda odpowiedni komentarz.
Chwalisz się?
Czy skarżysz, że nie masz prawdziwego życia?🤔
A czy Twoje jest naprawdę prawdziwe? Pieniądze których niemlaszcząca bo samouczka? Jeśli pracujesz to zabierają ci dość dużo z tego (albo pewnie raczej mało). Zyjesz otoczony korporacjami produkującymi wszystko, od wykałaczek, jedzenie po promy kosmiczne. Czy napewno wybory, które np w sklepie dokonujesz są do końca Twoje? Potrafisz odpuszczać? Wiele pytań chłopczyki. Połącz kropki i zobacz gdzie jesteś. Smutno ci prawda?
Nienawidzenie kogokolwiek jest złe, bo szkodzisz sam sobie to po pierwsze.
Po drugie, to Kościół dał nam cywilizację opartą na etyce chrześcijańskiej, greckim pojęciu prawdy, dobra i piękna oraz na prawie rzymskim.
Uniwersytety, młyny, uprawa roli, szkoły, hodowla zwierząt. Poczytaj kim byli choćby cystersi.
Negując dobro dane światu przez Kościół zachowujesz się dokładnie jak feministki, które "nie potrzebują mężczyzn, bo już mamy drogi, samochody i samoloty, domy i wodę w tych domach, to po co faceci?"
Gdyby nie Kościół uważałbyś byś prawdopodobnie, że seks z dziećmi i zwierzętami jest czymś dobrym jak to jest choćby w islamie.
I nie zmieni tego ohydny fakt, że pewna ilość księży okazuje się pedofilami i jeszcze bardziej ohydny fakt, że takie bydlaki są chronieni przez innych księży czy biskupów
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.
Po co Ci ten pełen mitologii kościół Rzymskopedofilski?
Ruskim agentem kiedy zostałeś ?
Średnio inteligentna małpa by to zrozumiała. Nie było tematu.
Nie ćpaj tyle na imprach w Dąbrowie Górniczej z pedofilami, to nie będziesz takich głupot wypisywał. Tak tylko dla przypomnienia, to właśnie czarna stonka najskuteczniej walczyła z myślącymi. I każdy przeciętnie rozgarnięty doskonale o tym wie. Oprócz propedofilskich zwolenników. 8)
Wystarczy trochę poczytać co on pisze Geniuszu Lepiej ciągnąć pałe amerykanom niż ruskim :p Choć oczywiście lepiej by było żadnemu z nich.
najgorsze ścierwo to bezmózgi prawak ze świńskim ryjem
Średnio inteligentna małpa by to zrozumiała. Nie było tematu.
Czyli nie dasz rady powtórzyć. Rozumiem.
Rozmawiasz z ludźmi. Twoja stara całe życie uczyła się rozpoznawać Twoje postękiwania, więc nie oczekuj że inni będą też Ciebie tak rozumieć.
I Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Siemiatyczach oraz koniecznie Państwową Spółdzielnię Spożywców w Poddębicach.
No i powrócił prawdziwy turbina - jankeski lachociąg jak radzio sikorski.😁😁😁
30 lat temu byłem prawicowy, głosowałem nawet na UPR i nienawidziłem SLD. Dziś mi kurewsko wstyd z tego powodu jakim byłem debilem, ale na szczęście człowiek (jak widać po powyższym poście nie każdy) z wiekiem mądrzeje.
Jako nie wierzący i nie praktykujący katolik lewak o prawicowych poglądach, uważam, że należy jebać skrajną lewicę, skrajną prawicę, pis, konfę i kościół katolicki, bo to wylęgarnia szaleńców i największego zła.
Dwadzieścia lat temu byłem lewicowy i cieszyłem się z postępującej sekularyzacji. Dzisiaj sam bym kurwa co niedzielę do kościoła chodził gdyby to sprawiło, że lewactwo by zniknęło. Człowiek się nie spodziewa, że pustka może zostać wypełniona czymś znacznie gorszym.