Wysłany:
2013-05-12, 13:35
, ID:
2119029
Zgłoś
już mam was kurwa dosyć hejterzy jebani, nic kurwa nie pasuje. siedzicie na pizdach przed kompami całe życie, nic sie kurwa nie podoba, tuskoluby jebane.
by wasz brat na motorze jechał bo kolega pożyczył, zmiażdżył by sobie tchawice i udusił by się na miejscu. takie kurwa śmieszne i fajne? albo jeden z was by sie "garnął" na quadzie kuzyna, linka by ci przerwała rdzeń kręgowy i byś kurwa do końca życia nie ruszył jednym palcem, pajacu jebany 60 lat byś leżał jak warzywo, matka by ci dupe podcierała, byś sobie podziwiał dziury w suficie.
takie kurwa fajne?
jakieś hobby masz kurwa jeden z drugim? interesujesz sie czymś? czy całe życie na piździe w domu bo matka tylko po sprawunki puszcza? każdy cwany kurwa w necie a do domu przed 23 żeby smartfona wam jakiś leszcz nie gwizdnął. 25cm w wicie, pryszcze na ryju, zęby krzywe i wielki kozak "na sadolu"
właśnie przez takich pierdolonych złamasów jest w kraju jak jest. starym prukwom przeszkadza że sobie dzieciaki w piłkę grają przed blokiem bo trawnik poniszczą, młodym przeszkadza że ktoś ma hobby i na motorze jeździ, na desce to pedały i cioty, na rowerach też, drifciarze to hajs od starych ciągną, studenci to debile bo studiują...
pierdolnijcie sie w łeb bo póki co jesteście najgorszą zarazą w tym kraju. rzygać mi się chce jak czytam albo słyszę jak ktoś tak pierdoli, albo że robota to za granicą tylko że kraj to chuj. jak ktoś ma dwie lewe ręce to wszędzie mu będzie źle.
czas kurwa sie ogarnąć bo zostaniecie spasionymi nolajfami z wkurwiającą grubą żoną, dzieciakami które was nie szanują, pensją 1500, kredytem na 40 lat, bez przyszłości i możliwości.
"celem życia nie jest przeżycie. ludzie mają swoje cele, ambicje i ideały, za to walczą i umierają. a pan chce tylko żyć. niech pan sobie żre i żyje dalej." - J.K.M.
ale sie wkurwiłem.