Tak, wyobraź sobie, że są ludzie którzy chodzą po lesie dla przyjemności. Tak samo jak są tacy co lubią skoki ze spadochronem, tacy co lubią modelarstwo i tacy co lubią latać awionetkami.
Jacy wy jesteście niedojebani napinacze internetowi. Siedzicie z grubymi dupami w domu, nie dojdziecie do niczego.
Wy kurwy polskie, POCHWALACIE rzeczy przez które ktoś może umrzeć. Normalni jesteście? Zryjcie gruz żydo-cygani...
Czy ty na głowę upadłeś żeby chcieć grodzić działki w lesie bądź łąki? I co wg tej zasady uważasz że ci można wjechać czym chcesz na każde pole bo nie ogrodzone? Na głowe upadłeś czy w bloku mieszkasz?
Nie wiem albo 3/4 z was to cioty albo grubasy nolify! Quad,cross, albo jeep to zajebista zajawka, co wy kurwa spacerujecie po lasach??? że wam to przeszkadza? a poza tym na takie wypady są odpowiednie trasy a las to raczej mało interesująca opcja. Nie rozumiem ludzi których sporty motorowe nie ruszają.
Osobiście jak widzę jakieś pole to na nie nie wjeżdżam, zazwyczaj jest gdzieś obok droga, ale gdyby kurwa ktoś walnął mi taki drut na drodze to zorałbym mu troszkę gleby. Jeżeli pole lub jakiś obszar nie jest ogrodzony lub niema jakiejś tabliczki, że jest to własność prywatna to szczerze mówiąc mam to w dupie po czym jeżdżę. I nie raz widziałem prowizoryczne ogrodzenie ze sznurka i kija, i jakoś nie widziałem żeby tam ktoś jeździł.