Jedzą inne niż mięso rzeczy, żeby się wyrzygać? 😂 Takiej bzdury już dawno nie czytałem. Nawet miesozerne zwierzęta jedzą rośliny, gdy im brakuje podstawowego pokarmu.
Jak te jebane aktywistki próbujące udowodnić, że drapieżnika można na wegetarianizm przestawić. Mógł go debil równie dobrze pieniędzmi karmić.
Nie wiem co to za szczur psowaty ale to raczej zwierze mięsożerne, co za tym idzie? Żywi się mięsem i to praktycznie tylko mięsem a inne rzeczy jak zjada to po to żeby się wyrzygać bo tak działa jego organizm. Więc pokazał gdzie ma ten chlebek. Ale skąd taka jebana tępa padaka z tiktoka ma takie rzeczy wiedzieć? Ma w domu pewnie fafika jakiegoś mutanta co wpierdala suchary, kamienie, buty i czasami kraftową wołowinkę z bezstresowego chowu w japonii z gotowanymi ziemniaczkami i głupie bydle zdycha albo jedzie do weterynarza na zabieg za 18000 zł i zastrzyki za 3000 zł. Dzikie zwierzęta wiedzą co mogą zjeść można powiedzieć że "dbają o dietę", a ten debil jebany chlebek mu daje kurwa łaskawca jebany.
mięsożercy są względni i bezwzględni. kot jest mięsożercą bezwzględnym (je tylko mięso, żeby być zdrowym) psowate to mięsożercy względni (mogą nie jeść mięsa żeby być w dobrej kondycji), taki jenot je więcej roślinnego pokarmu niż mięsa.
Dokładnie, masz rację 🙂 nie wiedziałem co to za wynalazek, myślałem że coś jak lis, niby podobny ale lis z kolei wiecej mięsa niż roślin. A to koty jedzą trwę itd rzeby się wyrzygać 😄
na tym filmie to 90/100 lis.. raz się pomyliłem i szakala złocistego za lisa wziąłem z daleka, a ten na filmie.. jak dla mnie lis z jakąś chorobą skóry..
Szakal złocisty to nadal mit w Polsce, zaobserwowany w Puszczy Białowieskiej i być może w innych miejscach. Ten na filmie to rasowy lis, z "upierzeniem" typowym dla lisa złodzieja, który dawno kury nie ukradł
to całkiem niedaleko moich łowisk.. tak więc tego.. między bajki włóż mit o tym, że szakal złocisty w polsce występuje z rzadka i niechętnie..